ee HWID ne olacak?temiz oynarsan ban yemezsin hocam ve sadece oynadığınız hesap ban yer hepsi yemez. kullanmıyorum ama bunlar oyunların genel ban sistemlerinde böyledir hile açılmayan hesap ban yemez
1. HWID ban yiyeceğin için daha önce giriş yapıp maç attıysan o hesaplar da ban yer.Valorant hilesini kullanmaya sonunda bende karar verdim. Ama aklımda 1-2 soru var bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1. Dostlar öncelikle bir hesaptan ban yersem tüm hesaplarım ban yiyormu.
2. Ban yedikten sonra temiz bir şekilde oynasam ban yermiyim.
Maksimum 160 gün yani 4 ay ban atıyor 5 ay değil diye biliyorum.Hile kullanırsan er ya da geç bir şekilde banlanacağın garantidir.
Eğer ban yemiş bir cihazdan başka hesaba hilesiz giriş yapsan bile o cihaz da yasaklanır. vanguard 3-5 ay arası bir süre ban atıyor.(Eğer 2-3 kez ban yediyseniz 5 ay ban süresi mevcut.)
Belli bir ip ustudnen Ban yiyorsun format atınca duzelıyor evt tum hesaplardanValorant hilesini kullanmaya sonunda bende karar verdim. Ama aklımda 1-2 soru var bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1. Dostlar öncelikle bir hesaptan ban yersem tüm hesaplarım ban yiyormu.
2. Ban yedikten sonra temiz bir şekilde oynasam ban yermiyim.
Bana 5 ay ban attılar birkaç hafta önce, şimdi yeni anakart alacağım.***Maksimum 160 gün yani 4 ay ban atıyor 5 ay değil diye biliyorum.
Spoofer al daha ucuza gelir.Bana 5 ay ban attılar birkaç hafta önce, şimdi yeni anakart alacağım.
Post automatically merged:
Bana 5 ay ban attılar birkaç hafta önce, şimdi yeni anakart alacağım.***
Hayır format atınca düzelmiyor yanlış bilgi vermeyin.Belli bir ip ustudnen Ban yiyorsun format atınca duzelıyor evt tum hesaplardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?