Valorant Legit nedir? Radar Hilesi nasıl kullanmalı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
uzun süreden beridir valorant oynuyorum pek çoğu defa asc de stucklandım.
3 sebebi var takımlar dengesiz olabiliyor (bir takımda 3 kişi +20 vuruyor vb) , immo ve rad lar troll için geliyorlar ya da birisi sonunda hile açıyor ve artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Hile kullanmaya karar verdim.

Kullanacağım muhtemel hile radar hilesi:
- Bu hileyi nasıl kullanmalıyım
- Ban riski kullanım şeklime göre nasıl etki eder
- Uzun süre temiz oynayıp ban yemeyenler var mı?
- farklı açacağım bir hesapta yediğim ban halihazırda ki hesabıma zarar verir mi?
- anakart ban yemiş bir bilgisayarda farklı hesaba giriş yapmaya çalışırsam (örn int kafe) direkt girmeye çalıştığım hesaba ban atar mı?

Cevaplar için teşekkür ederim lütfen bilgili bireyler bu sorulara cevap versinler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
la ben hile kullanmadan banlanıyorum delircem millet bide hile kulanıyor ya

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
çok abartmadan kullanırsan yemezsin ama gidip de deli gibi üst düzey kullanırsan geçmiş olsun diyebilirim

Üye
2 HİZMET YILI
report yemezsen ve sağlam bi sc kullanırsan(vanguarda takılmayan) sorun çıkmaz kk

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
- Ban riski kullanım şeklime göre nasıl etki eder? : Legit bir şekilde oynayıp hile olduğunu fazla belli etmediğin sürece çok bir sıkıntı yaşamazsın. Ama sonuç olarak 3. Parti yazılım kullanıyorsun. Ban riski tabii ki de mevcut.

- Uzun süre temiz oynayıp ban yemeyenler var mı? : Evet, bazen şansa dayalı olarak bazen de hilenin kullanış biçimine bağlı olarak uzun süre oynayıpta ban yemeyen arkadaşlar var.

- farklı açacağım bir hesapta yediğim ban halihazırda ki hesabıma zarar verir mi? : Hayır, ban yediğiniz hesabınıza bir daha erişim sağlayamazsınız fakat başka bir hesaba erişim sağlayabilirsiniz tabii hwid ban yemediyseniz.

- anakart ban yemiş bir bilgisayarda farklı hesaba giriş yapmaya çalışırsam (örn int kafe) direkt girmeye çalıştığım hesaba ban atar mı? : Hayır, internet cafe üzerinden başka bir hesap ile oynayabilirsiniz. Yanlış bilmiyor isen Valorant anakart banı atılan oyuncuların banlarını 3-4 ay sonra kaldırıyor. Banınız kalktığı zaman farklı bir hesap ile kendi bilgisayarınız da oynamaya devam edebilirsiniz. Veya bu süreyi beklemek yerine HWİD Spoofer kullanabilirsiniz.
İyi forumlar...

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
- Ban riski kullanım şeklime göre nasıl etki eder? : Legit bir şekilde oynayıp hile olduğunu fazla belli etmediğin sürece çok bir sıkıntı yaşamazsın. Ama sonuç olarak 3. Parti yazılım kullanıyorsun. Ban riski tabii ki de mevcut.

- Uzun süre temiz oynayıp ban yemeyenler var mı? : Evet, bazen şansa dayalı olarak bazen de hilenin kullanış biçimine bağlı olarak uzun süre oynayıpta ban yemeyen arkadaşlar var.

- farklı açacağım bir hesapta yediğim ban halihazırda ki hesabıma zarar verir mi? : Hayır, ban yediğiniz hesabınıza bir daha erişim sağlayamazsınız fakat başka bir hesaba erişim sağlayabilirsiniz tabii hwid ban yemediyseniz.

- anakart ban yemiş bir bilgisayarda farklı hesaba giriş yapmaya çalışırsam (örn int kafe) direkt girmeye çalıştığım hesaba ban atar mı? : Hayır, internet cafe üzerinden başka bir hesap ile oynayabilirsiniz. Yanlış bilmiyor isen Valorant anakart banı atılan oyuncuların banlarını 3-4 ay sonra kaldırıyor. Banınız kalktığı zaman farklı bir hesap ile kendi bilgisayarınız da oynamaya devam edebilirsiniz. Veya bu süreyi beklemek yerine HWİD Spoofer kullanabilirsiniz.
İyi forumlar...
Aydınlatıcı, bilgilendirme için teşekkürler

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
legit belli etmeden oynamaya denir radar hilesi mini mapden rakibin yerlerini gösterir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Legit belli etmeden hileyi oynamaya denir radar hack smoke ici vurma kimseye hile olduğunu söyleme yeter

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
herkesin kullanımına bağlı bir şey bu sen ne kadar çok fazla rapor yersen o kadar erken banlanırsın bu yüzden olabildiğince yakın adamları belli etmeden vurman gerekiyor

kullanacaksan color aimbot kullanabilirsin daha işlevli olur