Onaylı Üye
Arkadaşlar gerçekten bıktım artık oyunun hilesi yok diyorlar hwid ban atıyor diyorlar falan filan e hani nerede ? dün 1 bu gün 2 karşıma hile geliyor duvardan sıkma mı dersin çıkar çıkmaz takıma hs atma mı dersiniz smokeden görür gibi adamları indirme mi dersiniz her şey vardı bu gün dün de takımda türk birisi yer söyleyip duruyordu bize söylemesi tahmin değil görüyormuş e bu hile nerede peki ? bi kaç araştırma yaptım ve mevcut bi hile buldum ismi (sByte vip) adında bir valorant hilesi bu sayfada sByte'nin bir çok hilesi kullanılıyor fakat neden hala yüklemediler ? bu vanguard falan hikaye çok güçlü bir tespit programı olsaydı eğer dakikasında hile açan kişiler oyun anında ban yerdi. bu oyunda hile kullanmak bakın gerçekten istemiyorum şuana kadar bir çok oyunda hile yaptım evet fakat bu oyunda hiç yapmak istemiyorum fakat böyle karşıya açıp gelen chatten dalga geçer gibi ez ez kudur vb. yazılar yazıp bizleri delirten kişiler yüzünden (Hile açmış ve bu davranışı sergiliyor pro bir oyuncu gibi sanki) sırf şu oyunda eski rankıma çıkmak için bir hile kullanmak istiyorum daha önce başka bir program kullanmadım ama gta için bi hile vardı onu algılamış o yüzden hwid ban yedim hesap açıp giriyorum çıkınca tekrar otomatik ban yemiş oluyor ama kaldırdım bi kaç araştırma yaparak ve ek bi program kullanaraktan ortadan banımı kaldırmış bulundum. Dediğim gibi dostlar belki de aranızda kullanan kişiler vardır söylemeyen fix yer düşüncesiyle onlara bişey demiyorum haklarıdır vermemek söylememek fakat bilmek istiyorum aranızda kullanan var mı şu zamanda yani şu oyunda adam akıllı bir wall hack(ESP Chams) olsa yeterli mevcutmudur?