https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/n Nasıl onaylandı hile açabilmen için biraz bahsedermesin neler yapmam gerekiyor ben yeni üye oldum da
50 yorum yapman gerekiyor sonra onaylı üye oluyorsun o zaman hileyi kullanabiliyorsun reisBaşkan Üyeliğin Nasıl onaylandı hile açabilmen için biraz bahsedermesin neler yapmam gerekiyor ben yeni üye oldum da
dostum spoofer ne kunlanıyorsun lütfen yardımcı olurmusun!4 tane yücelik 1 hesap kastım ban yok. Belli etmeden kullanırsan ban yeme ihtimalin düşer. Vanguardı kapatıp oyuna giremezsin. Vanguard açık olacak
Hangi hileyi kullanıyorsunuz ?Vanguard aktif olmazsa valorantı açamazsın. Hile vanguard tarafından görülmüyor raporlanma sayına göre ban yiyebilirsin sadece. 3 aydır Legit olarak kullanıyorum ban yemedi hesabım. Çok belli etmeden oyna. İyi forumlar dilerim![]()
kunlandığınız spoofer nedir lütfen yardımcı olursmunuz!legit oynadığın sürece onun dışında yapman gereken birşey yok valoda kolay kolay ban yemezsin
reis merhaba spoofer ne kunlanıyorusun çok ihtiyacım var !Vanguard aktif olmazsa valorantı açamazsın. Hile vanguard tarafından görülmüyor raporlanma sayına göre ban yiyebilirsin sadece. 3 aydır Legit olarak kullanıyorum ban yemedi hesabım. Çok belli etmeden oyna. İyi forumlar dilerim![]()
Dword vip valorantHangi hileyi kullanıyorsunuz ?
Radar hilesini açarken sorun alıyorum ne yapmam gerek ?Dword vip valorant
Belirli bir mesaj atman lazım konu açman lazım yani aktif olman lazımBaşkan Üyeliğin Nasıl onaylandı hile açabilmen için biraz bahsedermesin neler yapmam gerekiyor ben yeni üye oldum da
Herhangi bir şey kullanmıyorum. Sadece valorsnt private hilesini kullanıyorumdostum spoofer ne kunlanıyorsun lütfen yardımcı olurmusun!