anladım peki öyle hesapları satmak için almam gerek bunun için kaç tl ye ihtiyacım var birde eğer hesabın sahibi hesabını geri alırsa ne olur yazarsan sevinirim.Eğer hesabın garantisini verebilirsen neden olmasın ama sen 1 günde hesap kastın sattın ertesi gün hesap ban yerse bir daha sittin sene hesap sattırmazlar sana hem platformlar hem de alıcılar. Full ud bir hile varsa (daha önce burada paylaşılan gibi) biraz da iyi bir oyuncuysan hesap alıp rank atlatıp satabilirsin bomboş immo hesaptansa en azından battle passli vs. immo hesapları çok daha hızlı satarsın. Düşük ligde skinli hesap alıp boostlayıp satan tanıdıklarım var
hesabın mailini devralacaksın genelde pek geri alma olayları yaşanmaz ama bunun da bir kesinliği yok tabii sen olabildiğince elinden hızlı çıkarmaya çalışacaksın hesabı eğer mümkünse hesabın kurulum sorularını da al yani ne zaman oluşturuldu ilk sahibi misin ilk ödeme falan bunları da öğren.anladım peki öyle hesapları satmak için almam gerek bunun için kaç tl ye ihtiyacım var birde eğer hesabın sahibi hesabını geri alırsa ne olur yazarsan sevinirim.
anladım teşekkür ederim yardımınız içinhesabın mailini devralacaksın genelde pek geri alma olayları yaşanmaz ama bunun da bir kesinliği yok tabii sen olabildiğince elinden hızlı çıkarmaya çalışacaksın hesabı eğer mümkünse hesabın kurulum sorularını da al yani ne zaman oluşturuldu ilk sahibi misin ilk ödeme falan bunları da öğren.
peki farklı bir oyunda olur mu ?Vanguard çok güçlü bi sistem ban yedirmeyecek bir hile ben hala göremedim nedense
ud ne demek ? lol oynamayı pek bilmiyorum bilmesemde yapabilir miyim ?hilenin ud olduğuna eminsen yapılır şuan valorant hilesi kapalı bu forumda ama lol ilede aynı şey yapılabilir
undetected demek yani hile ban atmaz , lol oynamayı pek bilmiyorsan pekde biyerlere gelemezsin lolde hile kullanırken oyun bilgiside çok önemli en ufak hatada bile hilen olsa dahi geri düşüp oyunu kaybedebilirsinud ne demek ? lol oynamayı pek bilmiyorum bilmesemde yapabilir miyim ?
immo ya kadar hile ile hesap gider mi orası şüpheli ki ban yersin kanka gşrme bileMerhaba konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın benim bir sorum olacak diyelim valorantta hile açıyoruz hesap açıp hile ile immortala kasıp satmak mantıklımı eğer mantıklı ise günde 1 hesap satabilirmiyim ve günde 1 hesap satmak için kaç saat oynamam gerek cevaplarsanız sevinirim.
başka hangi oyunlarda hile ile hesap kasıp satabilirim ya da boost gibi olabilir mi ?immo ya kadar hile ile hesap gider mi orası şüpheli ki ban yersin kanka gşrme bile
mantıklı ama lol tercihim iyi para var seçkin üye oldugun zaman buranın lol hilesini kullanabilrisinbaşka hangi oyunlarda hile ile hesap kasıp satabilirim ya da boost gibi olabilir mi ?
cs go fln
lolde hileyi kullanmam için oyunu çok iyi öğrenmemmi gerek ? nasıl seçkin üye olurum birde lol hilesi bana 1 ayda ne kadar para kazandırırmantıklı ama lol tercihim iyi para var seçkin üye oldugun zaman buranın lol hilesini kullanabilrisin
kanka valorant oynamıyorum fakat lolde de olduğu gibi rankı yüksek hesaplar para eder level yada içindeki skinler çok önemli olmuyor rankını hileyle yükseltip satabilirsin ticaret olur.Merhaba konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın benim bir sorum olacak diyelim valorantta hile açıyoruz hesap açıp hile ile immortala kasıp satmak mantıklımı eğer mantıklı ise günde 1 hesap satabilirmiyim ve günde 1 hesap satmak için kaç saat oynamam gerek cevaplarsanız sevinirim.
Örneğin hileyle grandmaster hesap satarak 1 ayda kaç tl kazanırım.kanka valorant oynamıyorum fakat lolde de olduğu gibi rankı yüksek hesaplar para eder level yada içindeki skinler çok önemli olmuyor rankını hileyle yükseltip satabilirsin ticaret olur.
Onun yerine elo boost işine gir daha hızlı ve daha kolay hemde para da kazanıyorsunMerhaba konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın benim bir sorum olacak diyelim valorantta hile açıyoruz hesap açıp hile ile immortala kasıp satmak mantıklımı eğer mantıklı ise günde 1 hesap satabilirmiyim ve günde 1 hesap satmak için kaç saat oynamam gerek cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?