- Yasaklandı
-
evet spoofer da anakart serialleri değiştirsin die zaten ami methodundada en başta yapılan anakart seri numarası değiştirmek benim ban kaldırdığım konu falan var knk açıkça anlattığım ama ben aynı zamanda ssd vesairede değiştiriyorumana karta atıyorlar sadece banı
Konuyu atabilir misin =? Gözden kaçtı Sanırım o benim gözümde ^^evet spoofer da anakart serialleri değiştirsin die zaten ami methodundada en başta yapılan anakart seri numarası değiştirmek benim ban kaldırdığım konu falan var knk açıkça anlattığım ama ben aynı zamanda ssd vesairede değiştiriyorum
konularımda baya eski kalmış olması lazım daha çıktığı ilk zamanlardan müsaitlikte bakarımKonuyu atabilir misin =? Gözden kaçtı Sanırım o benim gözümde ^^
anakat ssd vb diyorsunda vbsi yok reis bilmiyorsun etmiyorsun yorum kasmak için şey yapıyorsun burada adam gibi adama cevap ver işteanakart ssd vb...
O kadarını bilemiyorum bilgilendirmen için teşekkür ederim.Kullanıcı ban atıyorlar fazla belli edince spoofer ile ban kaldırabiliyor ama hesabı banı değil cihaz ban
2 kez ban yediğim için öyüzden yazıyorumO kadarını bilemiyorum bilgilendirmen için teşekkür ederim.
belli olmaz her ihtimali göz önünde bulundurman lazım hileler ip ban yiyo sanırsamvalorant hile kullananlar ban yiyince ıp banmı yiyor ? yoksa hesap banımı başına gelen yada bilgisi olan varmı
hesap ve hwid yiyor sadecebelli olmaz her ihtimali göz önünde bulundurman lazım hileler ip ban yiyo sanırsam
şans degıl dırek ip ban atıyoro şansa kalmış birşey dostum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?