Arkadaşlar herhangi bir 3. yazılım dediği şeyden kullanmadım, 1-2 el oynadım ara verdim. LoL girdim, döndüğümde 3. parti yazılımdan dolayı sınırsız ban diyor. Ne yapmam gerekiyor?
Moderatörün son düzenlenenleri:
attım ama dönüş yapmıyorlar kiOyunun firmasına mesaj atıp iletişime geç
Kanka o zaman Sıkıntı işteatıyorum ama dönüşü yapmıyorlar ki
Gitti güzelim hesap hayır o değil keşke hile kullansaydım da içim acımasaydıKanka o zaman Sıkıntı işte
Banada oldu ve hwid bana dönüştü çok sinir bozucuGitti güzelim hesap hayır o değil keşke hile kullansaydım da içim acımasaydı
aynen benimde öyle daha giremiyorum da oyunaBanada oldu ve hwid bana dönüştü çok sinir bozucu
Spoferr kullan aç ben öle açtımaynen benimde öyle daha giremiyorum da oyuna
Dönüş yapma gibi bir zorunlulukları yok. Ek olarak hesap sorumluluğu tamamen kullanıcıya ait, bu konuda sorumluluk kabul etmiyorlar. Spooferden başka çare yok, bir de ticket yoluyla HWID banınızın ne zaman kaldırılacağını öğrenebilirsiniz. Onun dışında bazı anakart methotları falan diyorlar da doğruluğu ve güvenirliği nedir orasını bilemiyorum. Sorumluluk tamamen size ait, forum olarak sorumluluk kabul etmemekteyiz. Hesap banı açılmaz bu arada, HWID ban kaldırılır kaldırılırsa da. Başka çözüm yöntemi olmadığı için konu kilit.attım ama dönüş yapmıyorlar ki