Valorant hile kullanılmayan hesap HWID banlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Daha önce o pc de hile açtıysan girme direkt ban yer onun dışında yemez hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben hwid ban yedim ve hile açmadan önce girmedigim hesap bile ban yedi perma yedi bazı hesaplar ise duruyor.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Yersin. Hile kullanmadan önce valorant loglarını veya direk valorantı sil baştan yükle riske atma.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
başka hesaptan hwıd ama bilmiyodum hesap banı sandım.sonra kendi main hesabıma girdim oda banlandı .d sonrasından hwıd oldugunu anladım biraz gec oldu ama gitti 2k lık hesap .d

Üye
4 HİZMET YILI
yiyeceğini sanmam ben hwid yemiştim format atınca hwid ban kalktı yeni hesap açıp girdim çok değişik bir sistem var riotta

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Cheat engine açık diye ban yemiştim. Banlıyken smurf hesaba girmeye çalıştım o da ban yedi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
internet üzerinde görmüştüm bi adam 2.el pc alıyor hwid ban yemiş daha önceden valoda sonra işte alan kişi hesabına girdiğinde ban yemiş şikayet var da görmüştüm dikkat et dostum

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
ban yer amigo daha önceden yaşadım ben hatta şuan uzun uğraşlar ediyorum hesabın banını kaldırmaları için herhangi bir 3. parti yazılım kullanılmadı bir arkadaşımda aynı sebepten ban yedi 3. parti diye fakat incelemeler sonucu haklı olduğu anlaşılıp hesap banı kaldırıldı sadece darlaman gerek kullanmadan ban yediysen

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ban yemezsin hwidden sonrada giriş yapamazsın hata alırsın zaten ama spoofer felan deneyip girersen spoof işe yraramıs olursa ban yersin ondan main hesabına geçmeden yeni hesaplarda 2 3 gün deneme yap

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
farklı hesapta hwid yiyip o hesaba aynı pcden girersen ban yersin onun haricinde imkan yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hwid yediysen o bilgisayardan başka hesaplara girmessen yemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...