Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başka hesaptan hwıd ama bilmiyodum hesap banı sandım.sonra kendi main hesabıma girdim oda banlandı .d sonrasından hwıd oldugunu anladım biraz gec oldu ama gitti 2k lık hesap .d
internet üzerinde görmüştüm bi adam 2.el pc alıyor hwid ban yemiş daha önceden valoda sonra işte alan kişi hesabına girdiğinde ban yemiş şikayet var da görmüştüm dikkat et dostum
ban yer amigo daha önceden yaşadım ben hatta şuan uzun uğraşlar ediyorum hesabın banını kaldırmaları için herhangi bir 3. parti yazılım kullanılmadı bir arkadaşımda aynı sebepten ban yedi 3. parti diye fakat incelemeler sonucu haklı olduğu anlaşılıp hesap banı kaldırıldı sadece darlaman gerek kullanmadan ban yediysen
ban yemezsin hwidden sonrada giriş yapamazsın hata alırsın zaten ama spoofer felan deneyip girersen spoof işe yraramıs olursa ban yersin ondan main hesabına geçmeden yeni hesaplarda 2 3 gün deneme yap