kardeş valorant ban yediyzen 3 ay beklemelisn hesap acmayınbende aynı şekilde ban yedim 2027 yılına kadar
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim bilgisayara direkt olarak format attım 4 ay sonra aynı bilgisayardan oyuna girebileceğim o zaman değil mi?4 aylık bir donanım yasağı almışsın ve yasağın delay ban’a dönüşmüş. Eğer sürekli oyuna girmeye çalışıp ban yersen cezan her seferinde en başa (4 ay) a sıfırlanacak. 4 Ay oyuna hiç girme. Tam tarih istiyorsan en son yasaklandığın hesaptan; yasağım ne zaman kalkacak konulu bir bilet gönder.
Eğer süre çok uzun gelirse benim daha önce kullandığım bir spoofer mevcut. Lifetime olarak her istediğinde banını kaldırabilirsin. Ömürlük yani… Konuma göz atabilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/lifetime-pesp-spoofer-bedava-fiyatina.302878/
Evet, tavsiyem en son yasaklandığınız hesaptan bir bilet gönderin ve net tarihi öğrenin. Aklınızda şüphe olmasın. Çünkü tam bitti dersiniz girersiniz ama bitmediyse yasağınız yine 4 ay a sıfırlanır.Detaylı cevabınız için teşekkür ederim bilgisayara direkt olarak format attım 4 ay sonra aynı bilgisayardan oyuna girebileceğim o zaman değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?