Valorant Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selamın aleyküm arkadaşlar bildiğiniz güncel valorant hilesi var mı ? Loldeki sc gibi kesin 1 aya banlanma söz konusu mu ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valoranta paralı hileler bile yakalanıyor LoL deki gibi hesap banı olmuyor HWID ban atıyor direk daha o pc le oynuyamıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
valorant bu konuda çok agresif davranıyor hile bulmak zor anında banned :)

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Private hileler var oyunun betasından beri undetected olan 2-3 tane programlar undetected kullanırken ne kadar aktif kullandığına bağlı olarak ban yiyorsun eğer üst üste 100 rapor alırsan 1 haftada hile olmasan bile ban yersin öte yandan bilgisayarda cheat engine varsa bile vanguard sebepsiz yere banlayabilir kara listeye ekleyebilir seni haftalığı 30-80 dolara değişen hilelere bir göz gezdir google'da ara bulursun valorant private cheats şeklinde oradan sor ban risklerini falan ücretsiz soruyorsan sorma çünkü yok öyle bişey. olduğunda da yaklaşık 2 oyun sonra ban yiyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile var ama cok pahalı 30 50 dolara bulursun

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hile var ama cok pahalı 30 50 dolara bulursun

30 - 50 dolar değil 120 ve 150 dolar arası değişen bir fiyatları var. Ben 1 aylık almıştım ve sıkıntı da çekmeden kullandım. Sonradan bir AHK yüzünden ban yedim, 45 gün sonra da kalkıyor. Hwid Kullanmadım onun da güzel satıcıları var fiyatları da 50 Euro civarında. Yani özet geçer isem hileyi bulursun ama o kadar paraya değer mi bilemeyiz diğeri ise ücretsiz bir şekilde bulman mümkün değil. Tavsiyem bazı mouse'lar için özel sekmeme yazılımları var yaklaşık 25 Euro sadece onu alıp kullanmanız, riski daha az. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valorant için hile kullanmanı tavsiye etmem csgo lol gibi ban sistemi yok direk bilgisayardan oynadğın tüm hesaplar ban yiyor dikkat edin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben bir ara APEX oynarken paralı bir hile satın almıştım 1 aylık. Bu hilenin yanında hwid spoofer programınıda vermişlerdi bana. Tabi o programda adamların verdiği 1 aylık key ile açılıyordu. Onun mantığıda oyuna girmeden önce o programı çalıştırıp bilgisayarın tüm seri numaralarını mac adreslerini vs. değiştiriyordu. Bu şekilde defalarca ban yememe rağmen yeni hesap açıp açıp oynamıştım. Daha sonra hilenin süresi bitince bu programıda kullanamaz oldum. Tekrarda satın almadım. Demem o ki bu programın temiz sağlam bir versiyonunu bulabilirsek pc ban olayını aşmış oluruz ?

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yani özetle havada bulut sen hileyi unut

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Valorant bu konuda çok tedbirli davranıyo dikkatli ol derim hile bulmak baya zor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bir türlü valorantı açamadım anlamadım neden böyle oldu windows güncel mi lazım illa

Üye
5 HİZMET YILI
Piyasada istediğin pay2cheat hileleri kullanabilirsin max 9 saat veriyorum 9 saat sonra bilgisayarina elveda.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgisayarını gözden çıkardıysan hile kullanabilirsin ama bence hile kullanmanı tavsiye etmem ban yemiş bir kişi olarak hiç bir şekilde giremiyorsun en fazla 2 gün oynamışlığım oldu cok kötü bi olay telafisi olmuyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ücretli bir kaç hile vardı sanırım ama hepsi eninde sonunda Riot Vanguard denilen koruma programına yakalanıyor ve hwıd ban yiyorsun sonrasında zaten o biligisayar ile açmam mümkün değil yani riot şuanlık valorant adlı oyuna baya ilgi gösteriyor

Üye
6 HİZMET YILI
Oyuna başlamayı düşünüyodum şimdi bi tereddütte kaldım .d

Üye
5 HİZMET YILI
1 aya şükredersin dostum 200-300 TL'ye hileler var ancak onlar bile sana banlanmama garantisi vermiyor üstelik banlandığın zaman o bilgisayardan birdaha oyuna giriş sağlayamıyorsun. Deneme bile derim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bence riske atmaya gerek yok dire hdw ban atıyolar gereksiz .

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çok sağlam sitelerden belli bir mebla karşılığında alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...