Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Private hileler var oyunun betasından beri undetected olan 2-3 tane programlar undetected kullanırken ne kadar aktif kullandığına bağlı olarak ban yiyorsun eğer üst üste 100 rapor alırsan 1 haftada hile olmasan bile ban yersin öte yandan bilgisayarda cheat engine varsa bile vanguard sebepsiz yere banlayabilir kara listeye ekleyebilir seni haftalığı 30-80 dolara değişen hilelere bir göz gezdir google'da ara bulursun valorant private cheats şeklinde oradan sor ban risklerini falan ücretsiz soruyorsan sorma çünkü yok öyle bişey. olduğunda da yaklaşık 2 oyun sonra ban yiyorsun
30 - 50 dolar değil 120 ve 150 dolar arası değişen bir fiyatları var. Ben 1 aylık almıştım ve sıkıntı da çekmeden kullandım. Sonradan bir AHK yüzünden ban yedim, 45 gün sonra da kalkıyor. Hwid Kullanmadım onun da güzel satıcıları var fiyatları da 50 Euro civarında. Yani özet geçer isem hileyi bulursun ama o kadar paraya değer mi bilemeyiz diğeri ise ücretsiz bir şekilde bulman mümkün değil. Tavsiyem bazı mouse'lar için özel sekmeme yazılımları var yaklaşık 25 Euro sadece onu alıp kullanmanız, riski daha az. İyi forumlar
Ben bir ara APEX oynarken paralı bir hile satın almıştım 1 aylık. Bu hilenin yanında hwid spoofer programınıda vermişlerdi bana. Tabi o programda adamların verdiği 1 aylık key ile açılıyordu. Onun mantığıda oyuna girmeden önce o programı çalıştırıp bilgisayarın tüm seri numaralarını mac adreslerini vs. değiştiriyordu. Bu şekilde defalarca ban yememe rağmen yeni hesap açıp açıp oynamıştım. Daha sonra hilenin süresi bitince bu programıda kullanamaz oldum. Tekrarda satın almadım. Demem o ki bu programın temiz sağlam bir versiyonunu bulabilirsek pc ban olayını aşmış oluruz ?
Bilgisayarını gözden çıkardıysan hile kullanabilirsin ama bence hile kullanmanı tavsiye etmem ban yemiş bir kişi olarak hiç bir şekilde giremiyorsun en fazla 2 gün oynamışlığım oldu cok kötü bi olay telafisi olmuyor
ücretli bir kaç hile vardı sanırım ama hepsi eninde sonunda Riot Vanguard denilen koruma programına yakalanıyor ve hwıd ban yiyorsun sonrasında zaten o biligisayar ile açmam mümkün değil yani riot şuanlık valorant adlı oyuna baya ilgi gösteriyor
1 aya şükredersin dostum 200-300 TL'ye hileler var ancak onlar bile sana banlanmama garantisi vermiyor üstelik banlandığın zaman o bilgisayardan birdaha oyuna giriş sağlayamıyorsun. Deneme bile derim.