Valorant Hile ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bana kalırsa bu oyunda hile çıkmaz.Hile yazan yazılımcıları yüksek maaşla işe alıyorlar kendilerine çalışsın diye

Üye
5 HİZMET YILI
Vаlоrаnt Güçlü Bir Günvelik Sistеmine Sаhiр Olduğu İçin Ücretsiz Hile Buman Zor оlur Bulsаn Bilе Hwid Bаn Yеrsin

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hwid ban olayı olmasa hile yaparlar hile yapmadan hwid için birşey bulmaları lazım kardeş o kadar kolay deil hwid ban atmamasını bulmak yani zor cıkartırlar free hile

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hileler var fakat ban atıyolar bn hile satın aldım banda yemiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
kanka ben zaten çıkmış açık kaynak kodlu hileyi böyle sanki hiç internete çıkmamış gibi kodunu düzenledim kullanıyorum aylardır kaç kere bana hile dediler herkes sohbetine yazdılar ama yok ban yemedim korkmuyorum bile rapor sistemi çöp, ama şunu söyleyeyim reportlayan kötü söz söyledim diye reportluyor(bazenleride ben flameliyorum) ondan sonra sohbet banı yiyorum 3 kere yedim hepsi 3 günlük hiç chate bişey yazmana izin vermiyo mute yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Valorant'ın hile sistemi cidden çok gelişmiş zor hilesi çıkar diye düşünüyorum

en çok seven en iyi ölür
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende aradım ama bir türlü bulamadım sistem çok sağlam.
Post automatically merged:

kanka ben zaten çıkmış açık kaynak kodlu hileyi böyle sanki hiç internete çıkmamış gibi kodunu düzenledim kullanıyorum aylardır kaç kere bana hile dediler herkes sohbetine yazdılar ama yok ban yemedim korkmuyorum bile rapor sistemi çöp, ama şunu söyleyeyim reportlayan kötü söz söyledim diye reportluyor(bazenleride ben flameliyorum) ondan sonra sohbet banı yiyorum 3 kere yedim hepsi 3 günlük hiç chate bişey yazmana izin vermiyo mute yani
knk nasıl yaptın acaba

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka ben biliyorumda 24 saaati 15 dolar sen dusun 1 aylığı 110 dolardan satıyorlar hile ise yarıyor ban yemiyorsun ama cok pahalı bu devirde o yuzden gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...