knk youtuube da oluyo bi bakHerkese selam, Valorant'a yeni başladım sayılır. Bazı chatlarda hileli crosshair vb gibi şeyler duydum. Benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bir crosshaire ihtiyacım var da hileli crosshair tabii ki![]()
Hileli crosshair diye bişey yok inanmaHerkese selam, Valorant'a yeni başladım sayılır. Bazı chatlarda hileli crosshair vb gibi şeyler duydum. Benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bir crosshaire ihtiyacım var da hileli crosshair tabii ki![]()
cNed cross hocamHerkese selam, Valorant'a yeni başladım sayılır. Bazı chatlarda hileli crosshair vb gibi şeyler duydum. Benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bir crosshaire ihtiyacım var da hileli crosshair tabii ki![]()
hocam böyle bişey yok hile ile oynamak isdiyorsan forumdaki hileyi öneririm sana ciden iyi kendimde kulandımHerkese selam, Valorant'a yeni başladım sayılır. Bazı chatlarda hileli crosshair vb gibi şeyler duydum. Benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bir crosshaire ihtiyacım var da hileli crosshair tabii ki![]()
1 4 2 2 deneyebilirsinHerkese selam, Valorant'a yeni başladım sayılır. Bazı chatlarda hileli crosshair vb gibi şeyler duydum. Benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bir crosshaire ihtiyacım var da hileli crosshair tabii ki![]()
Hileli crosshair denilen şey youtuberlarin daha çok izlenmek için uydurduğu bir hikayeden ibaret mantıksal olarak düşündüğünde de bir crosshair oyunda nasıl hile denebilecek şeyler yapar sence?Herkese selam, Valorant'a yeni başladım sayılır. Bazı chatlarda hileli crosshair vb gibi şeyler duydum. Benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bir crosshaire ihtiyacım var da hileli crosshair tabii ki![]()