hileyi ilk defa kullandım ve sadece 1 el oynadım çıktım 1 gün sonra ban atmışMuhtemelen 3 ay ban yedin hawid ban geçmiş olsun anakart modeline aratarak spoof bulup atıp kaldırabilirsin
hileyi ilk defa kullandım ve sadece 1 el oynadım çıktım 1 gün sonra ban atmış
olabılıyor tüm 3.parti yazılımlara ban atabılmektevanguard saçma bi şekilde rastgele ban atmaktadır.mesela bana digital vibrance uygulamasından ban atmıştı.
Hwid banı kaldırmak için bazı videolar izledim ama olmuyor bildiğin veya önerdiğin bir yöntem var mıKek hâlâ undetected o yüzden forumdaki kekten yediğini zannetmiyorum , dedikleri gibi büyük ihtimalle hwid banın vardı veya daha önceden yedin ve pc formatlamadın , amidewin biosun varsa hwid bananı kaldırabilirsiniz methodunu bularak , iyi günler dilerim.
g.o bro önceden kullanmışmıydınagalar oyunu sadece 1 el oynadım ve çıktım bugün tekrar girdiğimde 3.parti yazılım kullanmaktan ban atmış
katılıyorum ayrıca başka oyunlarda kullandığın 3. parti yazılımları da tespit etmiş olabilir bir yerde okumuştum doğruluğu ne kadar kanıtlanabilir bilemem ama x oyununda kullandığın hile sonucu açılan programı da 3.parti olarak algılıyormuşDemekki birşeyi yanlış yapmışsın dostum hwid banın vardı muhtemelen zaten . Hiçbir hile 1 maçta ban atmaz.
bugün oyuna ufak güncelleme geldiğinden hile fixlenme durumu oldu sanırım, oyüzden ban yedin.hileyi ilk defa kullandım ve sadece 1 el oynadım çıktım 1 gün sonra ban atmış