25 Tem 2023 #1 Fatih3975 F Seçkin Üye Katılım 17 Ara 2021 Mesajlar 321 Tepki puanı 12 Ödüller 6 Yaş 26 4 HİZMET YILI Valorant seçkin üyeler için olan hileyi açmayı denedim poligonda entere bastım fakat esp çalışmadı nasıl aktif edebilrim entere bastıktan sonra bip sesi de geldi ama duvar arakası baktığımda botlar gözükmedi
Valorant seçkin üyeler için olan hileyi açmayı denedim poligonda entere bastım fakat esp çalışmadı nasıl aktif edebilrim entere bastıktan sonra bip sesi de geldi ama duvar arakası baktığımda botlar gözükmedi
Çözüm iMamb4 25 Tem 2023 artık champs yok kral sadece isimler yazıyor botlardada o yuzden gorunmuyor alıştırma modunda entera basıp normal oyun modlarına girebilirsin
artık champs yok kral sadece isimler yazıyor botlardada o yuzden gorunmuyor alıştırma modunda entera basıp normal oyun modlarına girebilirsin
25 Tem 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,542 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Poligonda denemeyin lütfen dm maçı girip deneyin Oyla 0 Olumsuz oyla
25 Tem 2023 #3 iMamb4 my faith is as much as god believes in m Ultra Üye Katılım 6 Mar 2018 Mesajlar 1,860 Çözümler 58 Tepki puanı 222 Ödüller 10 Yaş 30 Sosyal 8 HİZMET YILI artık champs yok kral sadece isimler yazıyor botlardada o yuzden gorunmuyor alıştırma modunda entera basıp normal oyun modlarına girebilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
artık champs yok kral sadece isimler yazıyor botlardada o yuzden gorunmuyor alıştırma modunda entera basıp normal oyun modlarına girebilirsin