hile ile banlanırsan her türlü hwid ban yiycen ama delaylı ama delaysız
ama biosun amiyse ve bios up down biliyorsan her türlü banını ücretsiz kaldırırsın . yok insyde biosum var dersen yine bios up down bilmen lazım ve ücretli spoofer alman lazım
Öncelikle hile Süper üye lerimiz içindir süper üye 600 mesaj sahip üye grubudur
Ve ban yeme konusu evet eğer belli eder reprot yerseniz pc banı yersiniz + hesapta sınırsız ban yer
Öncelikle hile Süper üye lerimiz içindir süper üye 600 mesaj sahip üye grubudur
Ve ban yeme konusu evet eğer belli eder reprot yerseniz pc banı yersiniz + hesapta sınırsız ban yer
yazdığınız bir şeyi düzeltiyim,
eğer incelenen hesap oyundaysa o pc ban yer. ama incelenen hesap ban yerse ve kapalıysa sadece hesap banı yer. benim bitane hesabım pc kapalıyken ban yemiş, bir arkadaşıma hesabı kassın diye verdiğimde kendisi söylemişti. ve o hesabın üstüne 1 aya yakın oynadım başka hesaplarda.
eğer incelenen hesap oyundaysa o pc ban yer. ama incelenen hesap ban yerse ve kapalıysa sadece hesap banı yer. benim bitane hesabım pc kapalıyken ban yemiş, bir arkadaşıma hesabı kassın diye verdiğimde kendisi söylemişti. ve o hesabın üstüne 1 aya yakın oynadım başka hesaplarda.
Alakası yok hesap aktif olmasa bile donanım banı yiyor asıl siz yazdığınız şeyi düzeltin. Donanım banını oyun aktifken yenilen ban mı sanıyorsunuz gerçekten ? boş bilgi paylaşmayalım.
knk şöyle bu forumda 2 yıldır varım fakat bu hesap yeni sadece ben bu adamların hiç bir şekilde ban yedirdiğini görmedim açıkçası ki eğer valorant dword wh yi kullanıcaksan ban yemezsin yesen bile spoofer kullanmayı biliyosan problemde yok zaten
Legit bir şekilde oynamıştım 3-4 hesap her gün 1 tanesini kullanıyordum detected olmadan 6-7 gün önce başladım toplam 5 gün oynıyabildim sonra hwid yedim
yani yan hesabından oynasanda belli olmuyor nasıl ban yediğin direk hwid yiyebiliyorsun yada ilk hesap banı sonra hwid banı olabiliyor dikkatli ol