Sevsen Ne Olurdu ~ B
Onaylı Üye
Ücretsiz, herhangi bir Valorant hilesi kullansam legit oynasam ban yer miyim? Eğer yersem tekte direkt olarak bilgisayara ban atar mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
ücretli hilelerde hwid banı atma riski yok diye duymuştum doğrumu hatta direkt hesabın kendiside ban yemiyomuşEvet istediğiniz kadar legit oynayın her halükarda ban yiyecksiniz çünkü bedava hile kullanıyorsunuz ve yine evet direkt hwid yani donanım banı atılacak van 152 yiyeceksiniz hiçbir şekilde oyuna giremeyeceksiniz
Öyle bir şey yok paid'lerde yine donanım yersiniz sadece yasaklama durumu daha geç olur gerçekten kaliteli bir ürün alırsanız eğer o zaman banlanmak sadece sizin legit veya rage oynamanıza bağlı unutmayın her 3. parti yazılım donanım banı atarücretli hilelerde hwid banı atma riski yok diye duymuştum doğrumu hatta direkt hesabın kendiside ban yemiyomuş
Öyle bir şey yok paid'lerde yine donanım yersiniz sadece yasaklama durumu daha geç olur gerçekten kaliteli bir ürün alırsanız eğer o zaman banlanmak sadece sizin legit veya rage oynamanıza bağlı unutmayın her 3. parti yazılım donanım banı
kaliteli hile olduğunu nerden bilcen reisEvet yersin kullandığın hileye bağlı ama oyunda diğer oyunculara hile olduğumu çaktırmaman lazım
parayla hile satılan sitelere bir göz gezdirdim yorumlar gayet pozitifti hepsinde o yüzden sormak istedimparalı hileleri öven arkadaşlara da inanma her hile ban yedirtebilir sonuç olarak rekabetçi bir oyunda haksız olarak destek alıyorsun veya yerlerini görüyorsun hile tabiki de yapabilirsin buna kimse karışamaz
senin soruna gelecek olursak valorant hile kullandığını anlarsa ban atabilir
yorum olayı basit bir olay kendileri sitelerine ekliyebilir bileparayla hile satılan sitelere bir göz gezdirdim yorumlar gayet pozitifti hepsinde o yüzden sormak istedim
bende düşündüm onu en iyisi kendi hileni yazmak en azından ne kullandığını bilirsinyorum olayı basit bir olay kendileri sitelerine ekliyebilir bile
illaki banlıyor yani legit kullansam bile miucretlı hılelerde yok desemde belırlı sure sure banlıyor