valorant hilesi yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ingilizceyi öğrenmelisin ilk başda cok iyi bilmen gerek

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hiç bilgin yoksa kanka yani deneme bence helede büyük oyun firmaları için hile yapmak zor vanguard mesela o dahada zor kolay değil

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
onaylı üye olman gerek sitede var ilk progamı acıyorsun ondan sonra oyuna giriyorsun otomatik hile geliyor iyi oyunlar.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka daha kodlamayi bile bilmeden direkt en ust seviye valorant hilesi yazman imkansız. İlk önce cheat engine kullanarak basit memory hacking c# trainerlarla başla. Daha sonra çok fazla kaynak ve template oldugundan csgoya geç orada esp aim yapmayı dene. Zaten bir yerden sonra mantığını anlayacaksın ama valorant seviyesine gelmen zamanını alacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Vanguard kolay lokma değil işinin hakkını verenler iyi yapıyor amenna ama sıfırdan başlayan birisi için yolun biraz uzun öğretici videolar izle kodlama falan öğren yapılmayacak şey değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bence hemen hile yapmayı öğrenmek değil de ilk amacın yazılım ve kodlama dilini öğrenmek olsun gerisi gelir bunun için de youtubedan sıfırdan başlamak üzere eğitim veren çokça kanal var anlatımını beğendiğin herhangi birinden bu şeylere giriş yapabilrisn

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
uzunca süre emek vericeksin o zaman öyle he ben hile yazacam öğreneyimle olmuyo malesef ki 3 seneyi gözden çıkarabiliyosan bu konu için yolun açık olsun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
baya zor bişey kodlama öğrenmen lazım tek başına yapabiliceğin bişey olduğunu sanmıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bana kalırsa kodlamayı bılen biri için bile zor bir iş once ingilizcenin iyi olmasi gerek yenı başlayan birisi için genelde pyton onerırım sonra durma diger programlama dıllerını ogren

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum bu yüzden özür dilerim eğer yanlış ise doğru yere taşırsanız sevinirim.

başlıkta belirttiğim gibi valorant hilesi yapmak istiyorum fakat bu konuda hiçbir bilgim yok engin bilgilerini benimle paylaşabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim
hangi yazılım dilini öğrenmeliyim offset nedir nasıl yapmalıyım

sıfırdan hiçbir şey bilmeyen biriyim en azından başlangıç için nerelerden başlamalıyım
çok teşekkürler.
googlea memory hackers valorant yazarsan videoları bulup izleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sen en iyisi
Bu sitedeki hileleri kullan boşver 😀

Üye
3 HİZMET YILI
Knk öğrensen bile volorantın o hile sistemini kırmak baya zorr

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yazılım işini uzun yıllar boyunca yapan insanlar için bile zor bir iş bu. Valorant'ın yazdığı bu Vanguard adlı hile koruma sistemi çoğu oyunun hile korumasından daha iyi ve başlangıç seviyesinde bir yazılımcı için aşırı zor. Fakat Colorbot tarzı kolay yazılabilen şeyleri yazabilir ve kullanabilirsiniz. ( Youtube'a Arduino Colorbot tutorial tarzı şeyler yazarak yardım alabilirsin. )

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
internnetiki hazır kodlarla kendi hileni yapabilirsin satarsan gelir elde edebilirsin
Post automatically merged:

internette hazır kodlar ile yapabilirsin kendi hileni bunu satarsan gelirde elde edebilirsin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Python ve Java öğrenmeyle başlayabilirsin. Arkasından internette yapılmış olan hazır hilelere bakarak işin mantığını kavrayabilir ve kendi scriptlerini yazabilirsin.

Üye
3 HİZMET YILI
öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum bu yüzden özür dilerim eğer yanlış ise doğru yere taşırsanız sevinirim.

başlıkta belirttiğim gibi valorant hilesi yapmak istiyorum fakat bu konuda hiçbir bilgim yok engin bilgilerini benimle paylaşabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim
hangi yazılım dilini öğrenmeliyim offset nedir nasıl yapmalıyım

sıfırdan hiçbir şey bilmeyen biriyim en azından başlangıç için nerelerden başlamalıyım
çok teşekkürler.
çok sıkıntılı bişey gibi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...