hilede açma kapatma tuşu var mı?Ben bayadır oynuyorum ban yemedim. Ban yiyenler büyük ihtimal çok fazla belli eden kişilerdir. 1 Hesapta günde 3 maç oynuyorum sadece.
güzel çalışıyor mu? hesap banı mı hwid mı yedin?evet ban yedim 7. oyunumdan sonra maçın ortasında attı
hocam onaylı üye değilsin nasıl kulandın acababen banlandım 3.parti yazılım banı olarak
boş yorum yapıyor olabilirsin yada alakasız ondan siliniyordurhocam 50 mesaj var ya 1 mesaj
50 mesaj yapıyorum 1 mesaj siliniyo 49 a düşüyor
anlamadım
Kral sana açık konuşucam bi yeni sayılslcek bi bi hesap bide 2 yıllık baya geçmişi olan 2 hesaptada hile açtım ikiside plattan başladı yeni sayılabilicek hesap immo da ban yedi ama ana hesabım immo 3 500kp ye kadar çıkardım ve 1 2 ay geçmesine rağmen hala ban yemedi ve sattımEvet soru bu, Valorant hilesini kullanıp ban yiyen var mı? Kaç gün sürdü ban yemesi? Belirtirseniz sevinirim.
hocam hangi hileden bahsediyorsun onaylı üyeler için olan danmı bahsediyorsun yoksa ultra üyeler için olan mıEvet soru bu, Valorant hilesini kullanıp ban yiyen var mı? Kaç gün sürdü ban yemesi? Belirtirseniz sevinirim.
mesela düzgün dediğin nasıl anlatırmısın ?
büyük ihtimalle ondandır hocam boş yere kimsenin yorumu silinmez cünküolabilir bilmiyorum
oynarsan ban yemezsinEvet soru bu, Valorant hilesini kullanıp ban yiyen var mı? Kaç gün sürdü ban yemesi? Belirtirseniz sevinirim.
cünkü boş yere kimsenin yorumu silinmez hocamolabilir bilmiyorum
ben oynarken kapama tuşu yoktu sonradan eklendi mi bilmiyorumhilede açma kapatma tuşu var mı?
Post automatically merged:
güzel çalışıyor mu? hesap banı mı hwid mı yedin?