Valorant hilesinden banlanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
6 maç sonra ban yemiştim ama hwıd olmadı hesap banı yedim. Sonra tekrsr başka bir hesapla oynadım 7. Maçta hwıd yedim ama anakart msı olduğu için spooferla hallettim.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hocam ben ban yemiştim ama yaptığım basit hatalar yüzünden mesela oyundan çıktın sonra temp i silmedim ve hileyi kaldırmadım bu yüzden çok ban yemiştim ama raid yaptım ve spoofladım bandan kurtuldum şimdi çok dikkatli oynuyorum ve banda yemedi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
HWID ban yedim 1 aydır filan giremiyorum hesap değiştirsem de

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Evet soru bu, Valorant hilesini kullanıp ban yiyen var mı? Kaç gün sürdü ban yemesi? Belirtirseniz sevinirim.
Kral sana açık konuşucam bi yeni sayılslcek bi bi hesap bide 2 yıllık baya geçmişi olan 2 hesaptada hile açtım ikiside plattan başladı yeni sayılabilicek hesap immo da ban yedi ama ana hesabım immo 3 500kp ye kadar çıkardım ve 1 2 ay geçmesine rağmen hala ban yemedi ve sattım

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet soru bu, Valorant hilesini kullanıp ban yiyen var mı? Kaç gün sürdü ban yemesi? Belirtirseniz sevinirim.
hocam hangi hileden bahsediyorsun onaylı üyeler için olan danmı bahsediyorsun yoksa ultra üyeler için olan mı
ben onaylı üyeler için olanı kulnadım 1 gün sonra ban yedim nasip olursa ulta üye oldum zaman Private hileyi de kulanıcam onun ud oldunu duydum baya salam mış

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam public hile radar hilesine updatelendiginden beri daha safe gözüküyor. Şu ana kadar banlanan görmedim. Ama bu sonsuza kadar safe olacagi anlamına gelmiyor

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben de yedim, martta açılıyor tekrar başlayacağız inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...