ne alakası var kral ? 600 yorum yaparsan sende kullanabilirsin spam yapmayarak sen kullansan riot sahipleride kullanır hile saniyesinde f
Post automatically merged:
pubg da böyle birsey yok ondan söyledim
ne alakası var kral ? 600 yorum yaparsan sende kullanabilirsin spam yapmayarak sen kullansan riot sahipleride kullanır hile saniyesinde f
bu pubg değilPost automatically merged:
pubgle alakası ne? oyun farklı ve report yememen lazımPost automatically merged:
kardesım hıle bende acılmıyor fakat pubg hıle acılıyor uyelık meselesı yuzundenmış o ayrı bır konupubgle alakası ne? oyun farklı ve report yememen lazım
anladıysan güzelkardesım hıle bende acılmıyor fakat pubg hıle acılıyor uyelık meselesı yuzundenmış o ayrı bır konu
mesaj kasarak ama alakanın olmadığı konulara yorum yapma spam yapma bu sayede ban yemezsinbenim merak ettiğim süper üye nasıl olurum
valla arkadaşım kullanıyodu 9 gün dayandı belli etmezsen kolay kolay yemezsinMerhaba arkadaşlar bugün size sormak istediğim konu valorant dword hack sadece süper üyelere açık. Kullanan süper üyeler var ise nasıl işlediğini anlatabilir mi ? Ban olayı, legit oynarsak kaç gün gider, ne yapmalıyız, nasıl oynamalıyız gibi soruların cevabını yazarsa çok sevinirim. İyi Forumlar....
Bizde kullanıyourz daha ban yemedik.valla arkadaşım kullanıyodu 9 gün dayandı belli etmezsen kolay kolay yemezsin
güncellemede bi güncellense dewam edicez.Hile detected olmadığı sürece , ban yemen uzun sürer , belli etmezsen herhangi bir şey yapmazsan sıokıntı olmaz ama dayanamayıp her el clutch vs atarsan(belli ederek) geçmiş olsun
yok ya şu anlık 1 haftadır kullanıyorum ban yemedik daha.Ne kadar legit oynarsan oyna en sonda ban yersin. Konudaki gibi farklı hesaplarla oynarsan bu riski baya düşürürsün.
Legit oynanırsa yenmez. Bazı arkadaşlar legit oynadığını sanıp 2 günde ban yiyor.yok ya şu anlık 1 haftadır kullanıyorum ban yemedik daha.