Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zamanla kendi aimini geliştirmen lazım, poligon-aimlab gibi şeylerde training yapman lazım. fakat bunları öyle arada sırada girerek değil düzenli bir konuma koyarak yapman lazım ki gerçekten bir gelişim görebilesiniz.
öncelikle kendine rahat olduğun bir sens belirle, aim training yap. Crosshair placement en önemli faktör. Her gün oyuna girmeden önce poligonda alıştırma yapmanı öneririm, bununla alakalı poligon traininglerini youtube'da bulabilirsin.
Kendine özel bir sens ve cross belirle ve ölüm maçı gir aniden sağdan soldan adam çıktığı için ister istemez reflex vereceksin poligonda maça girmeden 10dk civarı antreman yap ve maç sırasında atıyorum bi yerde infosu olan bi adam geldi çıkacağı köşelere pref at sürekli
Hepinize taktikleriniz icin tesekkur ederim. Hile kullanmayi sevmeyen biri olarak karsima gelen ve tryhard oynayip surekli yenildigim insanlar yuzunden en son hileye basvurdum. Dword sayesinde dun gece mutlu uyudum. Bu verdiginiz taktikler ve dword sayesinde daha iyi olacagima eminim. Tabi ban yemezsem