arkadşalar biliyorsunuz ki çoğumuz ban yedik ve bazı arkadaşlar monitör ram işklemci gibi cihazlara ban atıldığını sanıyor benim fazladan bir 80 gb harddiskim vardı her neyse onun içine driver kurdum ve valorantı yükledim ve oynuyorum sorusnuz şekilde yani test edildi onaylandı harddisk e ban atılıyor ve kablo ile 2 harddisk kullanyorum artık E adındaki harddiskim in içinde valorant yüklü ve oynuyorum sizdede yedekte vs. falan varsa yaptığım gibi yapabilirsiniz
arkadşalar biliyorsunuz ki çoğumuz ban yedik ve bazı arkadaşlar monitör ram işklemci gibi cihazlara ban atıldığını sanıyor benim fazladan bir 80 gb harddiskim vardı her neyse onun içine driver kurdum ve valorantı yükledim ve oynuyorum sorusnuz şekilde yani test edildi onaylandı harddisk e ban atılıyor ve kablo ile 2 harddisk kullanyorum artık E adındaki harddiskim in içinde valorant yüklü ve oynuyorum sizdede yedekte vs. falan varsa yaptığım gibi yapabilirsiniz
selamlar moralini bozmak istemem ama hwid ban a çözüm değil bu şuan ben de sorunsuz oynuyorum geçen de aynısı oldu delayli ban yedim umarım bu sefer olmaz ama senin yaptığın bişeyle alakası yok bu durumun kaldırdıysa riot kaldırmıştır
şuanlık hwid kaldırabilecek bir spoofer yok ama yakın zamanda riot hwidleri kaldıracak merak etmeyin twtitter dan vanguardın geliştiricisini takip edin derim
şuanlık hwid kaldırabilecek bir spoofer yok ama yakın zamanda riot hwidleri kaldıracak merak etmeyin twtitter dan vanguardın geliştiricisini takip edin derim
fazladan hard diskim vardı dediğin gibi zaten bende bunu yapmıştım 2 gün oynadım ve yine ban yedim.06.06.2020'de 1 gün boyunca oynadım az önce yeni uyandım şu an yine aynı.En temizi yeni bilgisayardan sorunsuz oynamak.Leptop ile oynuyorum onda herhangi bir sorun yok.Adamlar izin verdiği sürece girebiliyoruz sanırım
Dostum hddim var bir tane 3.0 usbye baglayıp bu sekil denesem nasıl olur ki
Oyun ban atarsa gene harici hdd ne de ban atılabilir dostum sen oyun içindeyken ❤❤❤