Valorantta Hwid Ban Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba Valorant'ta HWID ban yedim. Bir kaç yerden araştırdım ve banın harddiske atıldığını öğrendim. Şimdi yeni harddisk alsam ve valorantı oraya kursam oyun sorunsuz bir şekilde açılır mı ? Baştan format atmama gerek var mı ?

Yorum kasmak için yorum atanları şikayet edeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Revo uninstaller pro ile oyunu ve oyunun tüm dosyalarını sil kurtulursun

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
çıldıracam şöyle saçma ve boş postları tekrar tekrar açmak ne derece mantıklı dostum gir forumda arama kısmına atılan tüm yorum ve postlara bak oku cevabını zaten alırsın ha ben yine dfe yazıcam
Uninstaller ile hiç bir B*ktan kurtulunmuyor onu bir kenara sabitle kanka o adam yorum atmış olmak için atmış , gelelim ban konusuna Harddiske atıyor, Ekran kartına atıyor , İşlemcine atıyor , Anakartına atıyor , ve biosuna atıyor kısacası yeni harddisk alırsan sadece boşa para vermiş olursun 10 dk oynar en fazla en fazla 2 gün oynar sonra yine ban yersin eğer laptop kullanmıyorsan internetten 20-90 $ veya € arası değişiyor fiyatları hwid spoofer satın al bandan kurtul ancak hard disk almak seni kurtarmaz öte yandan hile kullanıyorsan aptala yat belli etme bunun yanında free olan public herkese paylaşılmış olan hiçbir hileyi kullanma valorant için zira ban yememek gibi bir ihtimalin yok sadece süre farkı var öyle ya da böyle ban yersin kimi açar açmaz kimi birkaç saat sonra ama yersin.eğer Private hile alacaksan da undetected olduğundan emin ol..

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hwid banı şuanlık piyasada bedava olan şeylerin hiçbiri kaldırmaz.Ben ticket atmayı denedim hwid banlı hesap asla kalkmıyor cihazın banı ise 3 ay sonra kalkıyor
Hocam bedava demiyorum zaten harddisk değiştirsem kalkar mı diyorum ya da anakart ?

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Belki biraz mantıksız gelebilir, internette birsürü hwid spoofer var herhangi birini deneyip hwid'ni değiştirebilirsin. Bu yöntemi yaparsan belki birdaha hwid ban atmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şimdi bu program valorantı ve tüm yapılandırma dosyalarını siliyo

burası merkez ne var noldu
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende de hwid ban yedim bir sürü spoofer denedim youtbedan farklı yerlerden araştırdım sadece hardisk üzerinden olmuyor işlem biliyorsun ki hesaplar kendi oyun terminalinde kayıtlı tutuluyor sen istersen yeni pc ile yeni adresler ile denesen bile giriş yaptığın her cihaz banlanıyor. Bende artık uğraşmadım bekleyelim dedim o kadar bekledikten sonra aim reflekslerimi kaybettim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben hala revonun işi çözdüğünden yanayım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ücret karşılığı kaldıran kişiler var diye biliyorum hwid banı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka yeni ssd alıyorsun bandan kurtuluyorsun ve bir daha hile kullanmıyorsun :D
2 gün sonrası belli olmayan spoofer'lara 100 200 lira vermek yerine yeni bir ssd alarak ömürlük kaldırabilirsin hwid banını ve bir daha hile kullanmazsın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kanka yok ssd al yok hdd al yok spoofer al bilmem ne bunlar yalan dolan ben her şeyi denedim yeni hdd aldım temizden sadece valorantı kurdum 1 gün sonra yine hwid yedim. Bir çok spoofer kullandım bazıları açıyor ama yine hwid yiyorsun. bunun tek çaresi ya ticket atıcaksın yalanla dolanla bir şekilde açtırıcaksın eğer süreli yediysen süresinin bitmesini bekliyeceksin ya da yeni bir pc alıcaksın öyle temize çıkıcaksın. Böyle hdd ssd alıyım la olmuyo keşke öyle olsa

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
kanka çok mantıklı benim hiç aklıma gelmedi denemek lazım :)

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Oyunu kaldır ve bir temizleme programı ile temizledikten sonra kaldır yeniden yukle

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kanka spoofer kullanabilirsin bende ban yedim 1 aya açılcak onu bekliyorum hardiske atlımış değiştirmek istemedim ben ama spoofer işe yarıyor diyolar

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hwidimiz ile calısan seyler harddiskimizi formatladıgımızda tekrar hwid aktiflestirmesi istiyordu eğer aynı mantk ile calısıyorsa belki bilgisayarı resetlemek ise yarayabilir sadece tahmin lütfen sövmeyin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
no bro they banning part of motherboard last week i have a b450 mortar max i change to b450 tomahawk max 2nd hand and now i can play it nicely without a risky of getting banned again cuz im not gonna use paid hack again

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...