ya satın alırsak internetten o çözüm olabilirmi kendi anakartımızı felan kullanıyor gözükürmüyüz ?knk tek çakal sen değilsin ana kart gibi önemli birleşenlere işiliyor tek çare hwid spoofer (paralı olmak zorunda beleşler işe yaramıyor)
satın alırsakta oynayamazmıyız satan yerler var mesela benım ram 8 adam 16 gb lik satıyo ama anakartı felan ne bilmiyorum bizimkinimi kullanıyor sence ?Knk hwid ban yediysen bile saten o ban senin anakarrta işliyo yani ankart değişimi yapmak zorunda kalırsın
Küfürden direk perma mı atıyorlar?Betada ana hesabım ban yedi diğer hesabım ile girebiliyordum. Onu da engellediler 2 hesapta da hile kullanmadım bu arada küfürden ban yedim.
Kötü oynamam, oyunda mallara biraz sövüyordum. Sonunda ban yedim hile açmadığım halde. Yan hesaptan girdim o da ban yedi sonraKüfürden direk perma mı atıyorlar?
hwid donanım banı yani cihaz banı atıyorlar hiç bir türlü giremiyorsun oyuna yeni hesap açsan bileHwid Nedir beyler ban yemekmi ??
Anladım Hocamhwid donanım banı yani cihaz banı atıyorlar hiç bir türlü giremiyorsun oyuna yeni hesap açsan bile
Ban yedinde sınırsız mı?Kötü oynamam, oyunda mallara biraz sövüyordum. Sonunda ban yedim hile açmadığım halde. Yan hesaptan girdim o da ban yedi sonra
Arkadaşın dediği gibi birşey yokKüfürden direk perma mı atıyorlar?