Yazarsan çok büyük dua alırsınMalezyalı bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre EAC ve BE korumaları donanım ban olarak aşağıdaki donanımları banlıyor. Şimdi bu donanımların ban konusunda bazı kişilerde yarısına bazı kişilerde aralarından birkaçı veya bir tanesi random biçimde değişiyor.
- HDD/SSD Serials
- Mobo Serials
- Smbios Serials
- RAM Serials
- CPU Serials
- MAC Address
- DiskIO Serials
- UUID
And Perm Registry Spoofs
- Monitor Serials
- Volume ID's
- Machine ID's
- Local ID's
- HWIDS
Bu donanımların hepsini içeren bir spoofer işinizi görecektir aslında. Fakat bunların hepsini içeren ücretsiz spoofer bulmak tabiki zor. Ben vaktim olduğunda bunların hepsini içeren bir spoofer yazacağım.
hocam sen mükemmelsin varmı discord felan atabilirmisin bana ?Malezyalı bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre EAC ve BE korumaları donanım ban olarak aşağıdaki donanımları banlıyor. Şimdi bu donanımların ban konusunda bazı kişilerde yarısına bazı kişilerde aralarından birkaçı veya bir tanesi random biçimde değişiyor.
- HDD/SSD Serials
- Mobo Serials
- Smbios Serials
- RAM Serials
- CPU Serials
- MAC Address
- DiskIO Serials
- UUID
And Perm Registry Spoofs
- Monitor Serials
- Volume ID's
- Machine ID's
- Local ID's
- HWIDS
Bu donanımların hepsini içeren bir spoofer işinizi görecektir aslında. Fakat bunların hepsini içeren ücretsiz spoofer bulmak tabiki zor. Ben vaktim olduğunda bunların hepsini içeren bir spoofer yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?