evet.Valorantta bir kere hwid ban yiyince bir daha hile açtığımızda anında ban mı yiyoruz hile ud olsa bile
o nası iş la
Öyle bir iş genel de hwid ban yersin ama şansına bazen hesap banı da atabiliyoro nası iş la
çok saçma geldi de ondan sordum madem ud hileyi detecleyebilirken ban atmıyor ama hwid ban yedikten sonra direk atıyor felanÖyle bir iş genel de hwid ban yersin ama şansına bazen hesap banı da atabiliyor
hwidlisin yani o pc ile oynayamazsın mantığı bu.o nası iş la
o dediğin report banı oluyor. hileyi algılamıyor ama hile olduğunu belli edersen manuel ban yemiş oluyorsun. hile ile alakası olmuyor yaniçok saçma geldi de ondan sordum madem ud hileyi detecleyebilirken ban atmıyor ama hwid ban yedikten sonra direk atıyor felan
hayır benim kastettiğim şey hwid ban yedim kısa süre önce hwid banımı şuan açtım legit ud hile açtığımda anında ban yermiyim hiç belli etmesemhwidlisin yani o pc ile oynayamazsın mantığı bu.
Post automatically merged:
o dediğin report banı oluyor. hileyi algılamıyor ama hile olduğunu belli edersen manuel ban yemiş oluyorsun. hile ile alakası olmuyor yani
hwid banını kaldırdıysan zaten hwid banın olmamış oluyor. test et 3 gün hilesiz oyna ban yemezsen kalkmıştır. hile ile oynadığında ban yersen hile ud ise hileyi belli ettiğin için yemiş olacaksın.(reporttan)hayır benim kastettiğim şey hwid ban yedim kısa süre önce hwid banımı şuan açtım legit ud hile açtığımda anında ban yermiyim hiç belli etmesem
beni maç içinde atıyordu yeni hesap açıyorum ilk maçım biter bitmez direk atıyorduValorantta bir kere hwid ban yiyince bir daha hile açtığımızda anında ban mı yiyoruz hile ud olsa bile
hwid ban işte obeni maç içinde atıyordu yeni hesap açıyorum ilk maçım biter bitmez direk atıyordu
hwid banın varken hileyle alakasız olarak max 3 maç sonra ban yersinValorantta bir kere hwid ban yiyince bir daha hile açtığımızda anında ban mı yiyoruz hile ud olsa bile
Tamamdır merak ettiğim buydu geçen hwid banımı açtım 1 hafta hilesiz oynayıp hileyi açtığım an ban yedimde şu radar hilesini hwid ban dan dolayı mı yoksa belli ettim diye mi düşündümhwid banını kaldırdıysan zaten hwid banın olmamış oluyor. test et 3 gün hilesiz oyna ban yemezsen kalkmıştır. hile ile oynadığında ban yersen hile ud ise hileyi belli ettiğin için yemiş olacaksın.(reporttan)
doğru riot supporta yazdığımda söylemişlerdiher banda +1 ay ekleniyor diye söylenmişti galiba