Onaylı Üye
hocam peki hangi harddiske kurduğumuzu nasıl ayarliyicaz 480 gb ssdim vardı bi de 500 harddisk aldım şimdi yarın takıcam da ssdyi ağzına kadar doldursam mışu olmadı diyenler muhtemelen zaten iki harddiskiniz de takılı olduğu için otomatikmen ikisine de ban atmıştır, gerçekten olup olmadığını denemek istiyorrsanız yeni hard disk alıp deneyin ben yinede olacağını pek zannetmiyorum ama ban yediğinizi zamanda iki harddiskiniz de takılıysa ikisi de yemiştir, zaten takılı olan harddiske kurupta burda olmadı yine ban yedim falan yazmayın adam orda yeni harddisk alıp takın demiş öyle denemek lazım
valorantta 2 disk varken hangisine kuracağını soruyor muDenedim yöntem başarısız. Yeni SSD alıp, önce pc formatladım sonra SSD taktım. Sadece Driverlar ve Valorant'ı kurdum, sonuç: Ban. Fakat HwID banları zaten rastgele donanıma atılıyor. Herkesde farklı sonuçlar ortaya çıkabilir.
kanka valorantı kurarken kuracağın yeri seçebiliyorsunhocam peki hangi harddiske kurduğumuzu nasıl ayarliyicaz 480 gb ssdim vardı bi de 500 harddisk aldım şimdi yarın takıcam da ssdyi ağzına kadar doldursam mı
ssd demedim hdd dedim.Denedim yöntem başarısız. Yeni SSD alıp, önce pc formatladım sonra SSD taktım. Sadece Driverlar ve Valorant'ı kurdum, sonuç: Ban. Fakat HwID banları zaten rastgele donanıma atılıyor. Herkesde farklı sonuçlar ortaya çıkabilir.
yalnız güzel kardeşim bende ve 3 bilgisayarla beraber oldu ve bu 3 bilgisayar farklı evlerde farklı internetlere ve farklı iplere bağlı ?Bu kadar basit olacağını düşünebiliyor musunuz gerçekten? boot esnasında çalışan bir anti-cheat sadece hdd değiştirerek mi atlatılacak yani?
Evet soruyor ama zaten formatsız pc üzerinde başka alana kurmak fark etmez. Riot Games gerekli log dosyalarına zaten sahiptir. Yeni PC almışsın gibi düşünmek lazım.valorantta 2 disk varken hangisine kuracağını soruyor mu
SSD ile HDD arasında temelde donanımsal bir fark olmadığını bilmeyecek kadar bilgisiz birinin yöntemini denemiş olmak üzücü bir durum. SSD ile HDD teknolojisi iki farklı disk türü yöntemde HDD dedim diyemezsin yani yönteminin geçersiz olmadığını iddaa etmek için çırpınmana gerek yok. Yöntemin geçersiz ve hatalı.ssd demedim hdd dedim.
Kalkmaz ban. Kalkti diyenler yalan soyluyor inanmaSSD Kullanıyorum Yeni bir SSD alıp riot gamesin dosyalarını vs tamamen silip Yeni aldığım SSD ye kursam HWID banım kalkıyor değil mi Yeni SSD almayı planlıyordum bu banda bahanesi oldu.
kaç saat oynadın cünkü bana 2 gün oynatıp 3.gün tekrar ban attıBende hem ssd hem harddisk var. Oyun ssd de kuruluyken ban yedim ve komple kaldırdım. Daha sonra harddiske kurdum ve yeni hesap açıp giriş yaptığımda düzeldi. Ne format ne de başka birşey yaptım sadece ssd den silip hdd ye yükledim.
sana gerçekten acıyorum evladım
valla konuyu açmadan 2 gün önceden beri oynuyorum 3 bilgisayardada sorun yok şuankaç saat oynadın cünkü bana 2 gün oynatıp 3.gün tekrar ban attı
ertesi gün ban yedi yeni hesapkaç saat oynadın cünkü bana 2 gün oynatıp 3.gün tekrar ban attı
Yaramaz zaten dostum, öncesinde de söylemiştim. İşe yarıyor diyenler yalan söylüyor post kasmak için.ertesi gün ban yedi yeni hesap
Post automatically merged:
80 gb lık bi hdd aldım bakalım nolcak kuruyorum bilgilendiririm sizi.
Post automatically merged:
edit : tekrardan ban yedi hesap. İşe yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?