Valorant Hwid Ban kaldırma %100 Çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
şu olmadı diyenler muhtemelen zaten iki harddiskiniz de takılı olduğu için otomatikmen ikisine de ban atmıştır, gerçekten olup olmadığını denemek istiyorrsanız yeni hard disk alıp deneyin ben yinede olacağını pek zannetmiyorum ama ban yediğinizi zamanda iki harddiskiniz de takılıysa ikisi de yemiştir, zaten takılı olan harddiske kurupta burda olmadı yine ban yedim falan yazmayın adam orda yeni harddisk alıp takın demiş öyle denemek lazım
hocam peki hangi harddiske kurduğumuzu nasıl ayarliyicaz 480 gb ssdim vardı bi de 500 harddisk aldım şimdi yarın takıcam da ssdyi ağzına kadar doldursam mı

Üye
6 HİZMET YILI
Denedim yöntem başarısız. Yeni SSD alıp, önce pc formatladım sonra SSD taktım. Sadece Driverlar ve Valorant'ı kurdum, sonuç: Ban. Fakat HwID banları zaten rastgele donanıma atılıyor. Herkesde farklı sonuçlar ortaya çıkabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Denedim yöntem başarısız. Yeni SSD alıp, önce pc formatladım sonra SSD taktım. Sadece Driverlar ve Valorant'ı kurdum, sonuç: Ban. Fakat HwID banları zaten rastgele donanıma atılıyor. Herkesde farklı sonuçlar ortaya çıkabilir.
valorantta 2 disk varken hangisine kuracağını soruyor mu

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bu kadar basit olacağını düşünebiliyor musunuz gerçekten? boot esnasında çalışan bir anti-cheat sadece hdd değiştirerek mi atlatılacak yani? :D

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ssd demedim hdd dedim.
Bu kadar basit olacağını düşünebiliyor musunuz gerçekten? boot esnasında çalışan bir anti-cheat sadece hdd değiştirerek mi atlatılacak yani? :D
yalnız güzel kardeşim bende ve 3 bilgisayarla beraber oldu ve bu 3 bilgisayar farklı evlerde farklı internetlere ve farklı iplere bağlı ? :D bence sen biraz büyürtüyorsun

Üye
6 HİZMET YILI
valorantta 2 disk varken hangisine kuracağını soruyor mu
Evet soruyor ama zaten formatsız pc üzerinde başka alana kurmak fark etmez. Riot Games gerekli log dosyalarına zaten sahiptir. Yeni PC almışsın gibi düşünmek lazım.

ssd demedim hdd dedim.
SSD ile HDD arasında temelde donanımsal bir fark olmadığını bilmeyecek kadar bilgisiz birinin yöntemini denemiş olmak üzücü bir durum. SSD ile HDD teknolojisi iki farklı disk türü yöntemde HDD dedim diyemezsin yani yönteminin geçersiz olmadığını iddaa etmek için çırpınmana gerek yok. Yöntemin geçersiz ve hatalı.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
%100 çalışıyor kısmı yanlış değil mi? Çünkü çalışmıyor değiştir istersen.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
çalışmıyor sistem arkadaşım %100 kısmını değiştir rapor edicem aksi takdirde

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende hem ssd hem harddisk var. Oyun ssd de kuruluyken ban yedim ve komple kaldırdım. Daha sonra harddiske kurdum ve yeni hesap açıp giriş yaptığımda düzeldi. Ne format ne de başka birşey yaptım sadece ssd den silip hdd ye yükledim.

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
SSD Kullanıyorum Yeni bir SSD alıp riot gamesin dosyalarını vs tamamen silip Yeni aldığım SSD ye kursam HWID banım kalkıyor değil mi Yeni SSD almayı planlıyordum bu banda bahanesi oldu.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Zaten elimde 3 adet HDD var eğer ban yersem deneyeceğim hocam bilgi için teşekkürler

Üye
6 HİZMET YILI
Bende hem ssd hem harddisk var. Oyun ssd de kuruluyken ban yedim ve komple kaldırdım. Daha sonra harddiske kurdum ve yeni hesap açıp giriş yaptığımda düzeldi. Ne format ne de başka birşey yaptım sadece ssd den silip hdd ye yükledim.
kaç saat oynadın cünkü bana 2 gün oynatıp 3.gün tekrar ban attı

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Mr. Cahil öncelikle küçük beynin ve cahilliğin için seni yargılayamam, okuman ve öğrenmen dileğiyle. SSD ve HDD hakkında umarım ingilizcen vardır.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sana gerçekten acıyorum evladım
Post automatically merged:

valla konuyu açmadan 2 gün önceden beri oynuyorum 3 bilgisayardada sorun yok şuan

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ertesi gün ban yedi yeni hesap

80 gb lık bi hdd aldım bakalım nolcak kuruyorum bilgilendiririm sizi.

edit : tekrardan ban yedi hesap. İşe yaramadı.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
ertesi gün ban yedi yeni hesap

80 gb lık bi hdd aldım bakalım nolcak kuruyorum bilgilendiririm sizi.

edit : tekrardan ban yedi hesap. İşe yaramadı.
Yaramaz zaten dostum, öncesinde de söylemiştim. İşe yarıyor diyenler yalan söylüyor post kasmak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...