Onaylı Üye
valla ban yersem denerim teşekkürler
hocam yaptım harici 1tb harddisk vardı bende onu taktım reg organizer programıyla sildim önce valoranttı tüm kalıntılarıyla sonra o harddiske kurdu oyunu şuan ilk maçımı attım ban atmadı normalde ilk maçta atardı banı şuanlık ban yemedim tabi 2 3 gün daha var kesinleşmesi için çözümün yine haber veririm sizeteşekkür ederim şu an senden haber bekliyorum.
hocam yine ban attı çalışmıyor bu yöntemdehocam yaptım harici 1tb harddisk vardı bende onu taktım reg organizer programıyla sildim önce valoranttı tüm kalıntılarıyla sonra o harddiske kurdu oyunu şuan ilk maçımı attım ban atmadı normalde ilk maçta atardı banı şuanlık ban yemedim tabi 2 3 gün daha var kesinleşmesi için çözümün yine haber veririm size
hocam yaptım harici 1tb harddisk vardı bende onu taktım reg organizer programıyla sildim önce valoranttı tüm kalıntılarıyla sonra o harddiske kurdu oyunu şuan ilk maçımı attım ban atmadı normalde ilk maçta atardı banı şuanlık ban yemedim tabi 2 3 gün daha var kesinleşmesi için çözümün yine haber veririm size
Atmaması lazım. 7. gün halen daha ban yokBirşeyleri yanlış yapıyorsun. Bilgisayarında League of legends kurulu mu?
1. Olarak Valorant ve League Of Legends silin.
2. Olarak bilgisayarı kapatarak daha önce bilgisayara hiç takmadığınız bir hdd bilgisayara bağlayın.
3. Oyunu indirin ve yeni taktığınız hdd ye kurun.
0 taşınabilir harddisk alsam ssdiyi çıkarmadan usb ile bağlasam olur mu?