Valorant Hwid Ban kaldırma %100 Çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşım sifir bilgisayar dizdi ve sadece eski Ram'lerden 1 tanesi kullandı Geri kalan herşey yeni veeee sonuççççç BAN
diğer bi arkadaşım komple yeni kasa aldı mause klavye bile yeni sadeeece eski monitörü kullandı veeee sonuç gene ban ! sanırım 1-2 şeye degil komple bütün bilgisayar parçalarına ban atıyorlar mause klavye monitör dahil.

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ban yediğinde sistemde takılı olmayan harici yeni bir ssd kullanırsan işe yarayacağını düşünüyorum
Post automatically merged:

Arkadaşım sifir bilgisayar dizdi ve sadece eski Ram'lerden 1 tanesi kullandı Geri kalan herşey yeni veeee sonuççççç BAN
diğer bi arkadaşım komple yeni kasa aldı mause klavye bile yeni sadeeece eski monitörü kullandı veeee sonuç gene ban ! sanırım 1-2 şeye degil komple bütün bilgisayar parçalarına ban atıyorlar mause klavye monitör dahil.
Arkadaşının sorunun Mac adresi olduğunu düşünüyorum TMAC V6 kullansın ve Modemi factory reset tuşundan resetlesin.

Üye
5 HİZMET YILI
gta 5 den ban yedim onu nasıl kaldırırım bilen var mı

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende tek hdd var ama c d olarak ikiye böldüm oyun cde kurulu hwid ban yesem sonra dye indirsem yemez dimi

Bana kimse değil sen lazımsın
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Arkadşlar hwid yiyen herkes muzdarip biri oradan bir şey uyduruyor biri yok işlemci ye atıyor lar banı falan inanmayın şöyle şeylere bilgisayarcıyım ve 3 bilgisayarda denedim 3 banlı hesabı da
arkadaşlar herkese harddiske atıyorlar hwid spoofer denediğmizde 12 saat içinde tekrar banlanıyoruz size kesin çözümü söylüyorum
ben bir bilgisayar var onda 320 gb hardisk var ve ben bu harddiski banlattım. sonra ise 40 gb lık bir harddisk alıp yererl disk D diye de bunu sisteme taktım ve valorantı 40 gb lık yerel disk d ye kurdum ve 4 gündür sorunsuz şekilde oynuyorum. t lol falan da oynayanalr varsa 40 gb lık harddiske kuracaksınız lolü ve valorantı ikiside de riot games serviceye bağlı olduğundan tespit edilemiyor.
kafa karıştırdıysam eğer şöyle yeni bir harddiske geçin yeni almak istemiyorsanız paranız yoksa benim gibi 40 gb lık falan alın keyfinize bakın
ben 40 gb lık harddiski 30 tl ye aldım sizlerde yaptığımı yapıp banı kaldırabilirsiniz bu yüzden kendinizi boş boşuna hwid arayarak format atarak yormayın gereği yok.
bu konuya karşı çıkılamaz bunu kabul etmem 3 bilgisayarda okadar detaylı araştırmalar ve çözümler denedim ki hepsi boşa çıktı ve bu 40 gb lık harddisk kurtardı beni :)
hwid spoofer e 70 80 tl gibi bir para vereceğinize buyrun alın size çözüm iyi forumlar :)
İnşallah deneceğim hemen.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
harici var bende aynı şekil deneyeyim bakalım, güzel yazmışsın bu konuda atan sallayan çok vardı hwid ban yiyen biri olarak! :)

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ban yediğinde sistemde takılı olmayan harici yeni bir ssd kullanırsan işe yarayacağını düşünüyorum

Arkadaşının sorunun Mac adresi olduğunu düşünüyorum TMAC V6 kullansın ve Modemi factory reset tuşundan resetlesin.

Haklıymışım

Bir kaç gündür bazı denemeler yapıyorum sanırım başardım

Üye
6 HİZMET YILI
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
guzel çözumde 40 gb hd ban yemıyormu yada her yedınde 30 tl hd mı alıcaksınız bence en ıyısı 12 saat bır ban atıyorsa yenı hesap acar keyfını sureceksın

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
eyvallah dostum yiyenler için işe yarıyabilir

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beta zamanı ban yiyenler icin cok yararlı olacaktır eline sağlık kardeşim

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
mantıklı hiç aklıma gelmedi bilgili bir forum teşekkürler deniyicem bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...