☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
log dosyalarına kadar oyunu kaldırdım merak etmere organizer ile silerseniz daha iyi olur
ama varolant çok sıkıntılı bir online oyun
log dosyalarına kadar oyunu kaldırdım merak etmere organizer ile silerseniz daha iyi olur
bilgisayarımda c ve d adında iki hdd var oyun c ye kurulu eğer tamamen kaldırıp d ye kurarsam sorun çözülürmü ? ( cevap bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim)
sen banı kaldırdıysan lütfen discordumu eklermisin konuşalım
inşallah olur boş yere arkadaşım sağolsun ban yemiştim açılır diye ümit ediyorumArkadşlar hwid yiyen herkes muzdarip biri oradan bir şey uyduruyor biri yok işlemci ye atıyor lar banı falan inanmayın şöyle şeylere bilgisayarcıyım ve 3 bilgisayarda denedim 3 banlı hesabı da
arkadaşlar herkese harddiske atıyorlar hwid spoofer denediğmizde 12 saat içinde tekrar banlanıyoruz size kesin çözümü söylüyorum
ben bir bilgisayar var onda 320 gb hardisk var ve ben bu harddiski banlattım. sonra ise 40 gb lık bir harddisk alıp yererl disk D diye de bunu sisteme taktım ve valorantı 40 gb lık yerel disk d ye kurdum ve 4 gündür sorunsuz şekilde oynuyorum. t lol falan da oynayanalr varsa 40 gb lık harddiske kuracaksınız lolü ve valorantı ikiside de riot games serviceye bağlı olduğundan tespit edilemiyor.
kafa karıştırdıysam eğer şöyle yeni bir harddiske geçin yeni almak istemiyorsanız paranız yoksa benim gibi 40 gb lık falan alın keyfinize bakın
ben 40 gb lık harddiski 30 tl ye aldım sizlerde yaptığımı yapıp banı kaldırabilirsiniz bu yüzden kendinizi boş boşuna hwid arayarak format atarak yormayın gereği yok.
bu konuya karşı çıkılamaz bunu kabul etmem 3 bilgisayarda okadar detaylı araştırmalar ve çözümler denedim ki hepsi boşa çıktı ve bu 40 gb lık harddisk kurtardı beni
hwid spoofer e 70 80 tl gibi bir para vereceğinize buyrun alın size çözüm iyi forumlar![]()
dostum olursa bana ulaşırmısın dc Halocline#1239inşallah olur boş yere arkadaşım sağolsun ban yemiştim açılır diye ümit ediyorum
sen banı kaldırdıysan lütfen discordumu eklermisin konuşalım
Halocline#1239
Dostum yaptım diyorsun iyi hoş kaç gündür kullanıyorsun. yapıp format attık dahi olmadı. 1 gün oynattı diğer gün yine ban. sen yaptın kaç gün oldu peki ?_Ben banı kaldırdım. Şu anda oynuyorum ve hiç bir sorun yok. Yapmanız gereken çok basit. Riot Games firmasına ait tüm oyunları bilgisayarınızdan silin. %appdata% klasöründe hiç bir yerde dosya kalmasın. Ardından bilgisayara daha önce hiç takmadığınız bir hdd kullanmanız gerekiyor. Bu hdd yi bilgisayarınıza bağlayın ve oyunu indirip kurulum yapın. Sonuç ban yok. Yaptığım işlem bu. Farklı bir şey yok. Dosyaları kaldırma işlemi garanti olsun istiyorsan Reg Organizer programını kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.
Aynen öyle takılı olan bütün hddleri söküp yeni hdd kurdum yine ban attı anakart değişince muhtemelen sorun gidecektir.Denedim ve yaptım Çözüm ANAKART değiştirmek. 4 gündür oynuyorum anakart değiştirdikten sonra. Harddisk olayını da denedim benimkisi olmadı
Dostum yaptım diyorsun iyi hoş kaç gündür kullanıyorsun. yapıp format attık dahi olmadı. 1 gün oynattı diğer gün yine ban. sen yaptın kaç gün oldu peki ?_
Denedim ve yaptım Çözüm ANAKART değiştirmek. 4 gündür oynuyorum anakart değiştirdikten sonra. Harddisk olayını da denedim benimkisi olmadı
Dostum yaptım diyorsun iyi hoş kaç gündür kullanıyorsun. yapıp format attık dahi olmadı. 1 gün oynattı diğer gün yine ban. sen yaptın kaç gün oldu peki ?_
Hile yaptiysan suan oynarsin sonra ban yersinBen banı kaldırdım. Şu anda oynuyorum ve hiç bir sorun yok. Yapmanız gereken çok basit. Riot Games firmasına ait tüm oyunları bilgisayarınızdan silin. %appdata% klasöründe hiç bir yerde dosya kalmasın. Ardından bilgisayara daha önce hiç takmadığınız bir hdd kullanmanız gerekiyor. Bu hdd yi bilgisayarınıza bağlayın ve oyunu indirip kurulum yapın. Sonuç ban yok. Yaptığım işlem bu. Farklı bir şey yok. Dosyaları kaldırma işlemi garanti olsun istiyorsan Reg Organizer programını kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.
Flash Disk kullansak olur mu?Arkadşlar hwid yiyen herkes muzdarip biri oradan bir şey uyduruyor biri yok işlemci ye atıyor lar banı falan inanmayın şöyle şeylere bilgisayarcıyım ve 3 bilgisayarda denedim 3 banlı hesabı da
arkadaşlar herkese harddiske atıyorlar hwid spoofer denediğmizde 12 saat içinde tekrar banlanıyoruz size kesin çözümü söylüyorum
ben bir bilgisayar var onda 320 gb hardisk var ve ben bu harddiski banlattım. sonra ise 40 gb lık bir harddisk alıp yererl disk D diye de bunu sisteme taktım ve valorantı 40 gb lık yerel disk d ye kurdum ve 4 gündür sorunsuz şekilde oynuyorum. t lol falan da oynayanalr varsa 40 gb lık harddiske kuracaksınız lolü ve valorantı ikiside de riot games serviceye bağlı olduğundan tespit edilemiyor.
kafa karıştırdıysam eğer şöyle yeni bir harddiske geçin yeni almak istemiyorsanız paranız yoksa benim gibi 40 gb lık falan alın keyfinize bakın
ben 40 gb lık harddiski 30 tl ye aldım sizlerde yaptığımı yapıp banı kaldırabilirsiniz bu yüzden kendinizi boş boşuna hwid arayarak format atarak yormayın gereği yok.
bu konuya karşı çıkılamaz bunu kabul etmem 3 bilgisayarda okadar detaylı araştırmalar ve çözümler denedim ki hepsi boşa çıktı ve bu 40 gb lık harddisk kurtardı beni
hwid spoofer e 70 80 tl gibi bir para vereceğinize buyrun alın size çözüm iyi forumlar![]()