Valorant HWID Ban Kaldırma / Bypass Yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam bu sadeec valorant içinmi geçerli ? gamezbd içinde bişeyler yapılabilirmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
d8 - Error: System doesn't support.
hatası alıyorum amidewin ilk komutu çalışmıyor çözümü nedir bilen var mı?

edit: internetten daha güncel sürümünü indirdim bu sorunu çözmek için

edit2: board serial number 000000000 falan çıktı rastgele değiştirdim rakamlarla. umarım çalışır

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hwidi spooflayıp sonra bir daha ban yiyenler var mı bende öyle oldu

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar, maalesef herkesin anakartı bu işlemi desteklemiyor. Van 51 alıyorsanız restart atmanız gerekiyor sanırsam tüm adımları tekrar yapmanıza gerek yok.
Post automatically merged:

1 Kere formatladık işlemleri yaptık diyelim. valorant'a girmeden tekrar format atarsak tekrar girebiliyor muyuz?
yani her format attığımda yeniden mi yapmalıyım
1 kere format atıp işlemleri yaptıktan sonra tekrar format atana kadar bu işlemler kalıyor. O yüzden yeniden format atmanıza gerek yok.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, maalesef herkesin anakartı bu işlemi desteklemiyor. Van 51 alıyorsanız restart atmanız gerekiyor sanırsam tüm adımları tekrar yapmanıza gerek yok.
Post automatically merged:

1 kere format atıp işlemleri yaptıktan sonra tekrar format atana kadar bu işlemler kalıyor. O yüzden yeniden format atmanıza gerek yok.
Peki asus anakartlarda daha önce denendimi hocam ? şahsen ben asus maximus vi formula kullanıyorum, valo ve gamezbd de hwid yediğim için şuan deli dana gibi hwid kaldırma programlarına bakıyorum VirtualHardWares diye bi program buldum ama ne türkçe kullanım kaynağı var ne başka bişey.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Peki asus anakartlarda daha önce denendimi hocam ? şahsen ben asus maximus vi formula kullanıyorum, valo ve gamezbd de hwid yediğim için şuan deli dana gibi hwid kaldırma programlarına bakıyorum VirtualHardWares diye bi program buldum ama ne türkçe kullanım kaynağı var ne başka bişey.
Asus anakartlarda bu işlem geçersizdir.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Peki başka türlü nasıl yapılabilir asus anakartlarda ? bilgin varmı hocam.
ben anlamadım sız nasıl asus anakartlar olmuyor kesınlıkle kalkar yanlıs bırseyler yapıyorsunz bır cok form da cogu kısı asus anakartı banı kaldırmasında yardımcı oldum bıyerde mutlaka hatanz var benm kendı pıcm uuıd deısıyorm pc actıgımda gerı sarıyor onun metodu da buldm her actıgında hızlıcıa auto cekıyorsn ve algılayamıyor ıstersenz mesaj atın ya da team wıeıer varsa bakaym sorun soylıyım bazen bıos surumden dolayı cmd hata oluyor benm kendı bıosm 2012 ydı cmd komutları hatta verıyordu 2015 gectım cmd komutları calıstı bıos surumunden dolayı da olabılır

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bazı ASUS anakartlarında kapsül koruması var, maalesef o anakartlarda olmuyor fakat deneyebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka eline sağlık ta çok uzun uğraştırıyor ban süresini beklesen daha iyi gibi

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben anlamadım sız nasıl asus anakartlar olmuyor kesınlıkle kalkar yanlıs bırseyler yapıyorsunz bır cok form da cogu kısı asus anakartı banı kaldırmasında yardımcı oldum bıyerde mutlaka hatanz var benm kendı pıcm uuıd deısıyorm pc actıgımda gerı sarıyor onun metodu da buldm her actıgında hızlıcıa auto cekıyorsn ve algılayamıyor ıstersenz mesaj atın ya da team wıeıer varsa bakaym sorun soylıyım bazen bıos surumden dolayı cmd hata oluyor benm kendı bıosm 2012 ydı cmd komutları hatta verıyordu 2015 gectım cmd komutları calıstı bıos surumunden dolayı da olabılır
Ben asus anakart da kalk mıyor diye birşey söylemedim yöntemi daha denemedim oyunun yüklenmesini bekliyorum arkadaş asus anakartlarda işe yaramadığını söyledi ve ilk sayfada ilk yorumu atan arkadaş da aynısını söylemiş, deneyeceğim bakalım olursa zaten buraya not olarak tekrar düşerim çalışıp çalışmadığı ile ilgili benim amacım valorant değil gamezbdo da kaldırmak.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Üstte arkadaşın söylediği gibi Asus anakartlarda kapsül koruması var. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda seri numarası ve UUID eski haline dönüyor.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Deniyorum bakalım açılırsa yazıcağım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu yöntem 1 2 ay önce farklı forumlarda paylaşıldı önceden sıkıntı yoktu fakat şuan sadece 3 günlük kaldırıyo 3 gün sonra ban yiyorsunuz bilginiz olsun

(bazı insanlarda kalıcı olabiliyo ama çoğu kişi 3gün sonra ban yiyo denemeye değer)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...