Valorant Hwid Ban Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Oynadığım Hesap Ertesi Güne Ban Bu Methodla Agab Raid şeyini desteklese iyidi hdd

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Don't forget to clear temp files after using hwidban spoofer

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Olurda bir gün valodan ban yersem bunu kullanıcam.

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sağolasın dostum eline sağlık kayıt ettim illaki işimi görür

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
2016 sonrası çoğu pc ami bios

hp dell insyde kullanıyor bi

ek olarak tpm kapatılırsada daha temiz olur tpm ede ban atılıyor çünkü aynı windows keyini kullanırsanızda ban atabiliyor
Post automatically merged:

banın yoksa ban yemezsin

varsa yanlış yaparsan yersin ama seriallerin tamamen anakartına gönüldüğü için bekleme gibi bir şansın yok zaten ban açması basit 3-4 ay beklemektense format atmayı tercih ederim
format atınca ban kalkmıyor diye biliyorum hwid bazen şart oluyor

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar dün sizlere yazdığım üzere 1 haftadır valorant banımı kaldırmıştım ve bunu üzerine çokca öğreticisini ve nasıl yapıldığını anlatam gerektiğini söylediler bu yüzden elimden geldiğince sizlere anlatıcam hwid ban kaldırma programları bana ait değil sadece kendim yorumlayarak hwid banımı kaldırdım.

1-İlk olarak verdiğim linkden dosyaları indirin.

2-İndirdiğiNİZ Rar Dosyasını format attığınız zaman silmeyeceğiniz bir usb veya bir diske atın.

3-Temiz Bir şekilde format atın.

4-Formattan sonra direk işlemi yapmanızı önermiyorum işlemleri yapmadan önce driverları kurarsanız daha az hata payı olur bunun sebebide yine volumid gibi programlar bizim hwid banı kaldırmak için ses id mizi değiştirir eğer ki önce işlem sonra driver kurarsanız problem olabilir.

5-Format attıktan ve driver kurduktan sonra rar da olan dosyaları masaüstüne atın.

6-Buradan sonrası vereceğim youtube linkinde var net bir şekilde görülecek şekilde

7-Dosya İndirme Linki ve Virus Total Linkleri:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

8-Video Linki:

Benim Uyguladığım adımlar tam olarak böyleydi ve işe yaradı kimde işe yarayıp yaramayacağını bilemiyorum bende işe yaradı bu programlar bana ait olmadığı için sizlerde oluşabilecek hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
kankam sağol ama bir sorum olacak ben eski pc de ban yedim ben simdi leptop aldim format atmama gerek varmi ?

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben spoofer yaptim ama delay ban var yemeye devam ediyorum bu delay ban i cozmeye yarar mi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...