Valorant Hwid Ban Kaldırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Selam dostlar,ben 2 ay önce severek oynadığım bir oyun olan Valorant'tan haksız yere Hwid ban yedim.Herhangi bir 3.Parti yazılım kullanmadım ama bu banın haklı olduğunu savundular.Onlarca ticket açtım hepsi boşa gitti desem yeridir.Bana sürekli rastgele süreler vererek "şu kadar ay/gün/yıl sonra açacağız"diyorlar.Ama buna pekte inanasım gelmiyor.Yakın zamanda PC'yi formatlamama rağmen yeniden ban yedim.Çok uzatmadan soracak olursam ben bu banı PC'yi tamamen değiştirmeden nasıl kaldırabilirim?Her türlü yararlı cevabı dikkate alacağım.Şimdiden yardımcı olan herkese yürekten teşekkürler :)

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam perm spoofer yapmanız lazım onuda bir yerlerden satın almanız gerekli eğer satın almakta isterseniz ben satıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Spoof gerekli ücretsiz şekilde hala bulunan ve çalışan mevcut ancak içlerinde tpm bypass gibi önemli içerikler eksik oluyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
@Xmartux ornek verebılırmısınız hocam lol ıcın kullanacagım
Tpm secure gibi şeyler LoL için geçerli değildir; Valorant için geçerlidir. Valorant'ta HWID banınız mevcutsa, Valorant değil de LoL oynayacaksanız herhangi bir spoofer kullanmak zorunda değilsiniz. Keza LoL'ün HWID'i ile Valorant'ın HWID sistemleri farklı olduğu için, Valorant'ta ban yediğiniz için LoL'de ban yemiyorsunuz. Bu durum tam tersi için de geçerli; yani LoL'de banınız yok muhtemelen, yeni bir hesap açıp deneyip görebilirsiniz sonuçlarını.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tpm secure gibi şeyler LoL için geçerli değildir; Valorant için geçerlidir. Valorant'ta HWID banınız mevcutsa, Valorant değil de LoL oynayacaksanız herhangi bir spoofer kullanmak zorunda değilsiniz. Keza LoL'ün HWID'i ile Valorant'ın HWID sistemleri farklı olduğu için, Valorant'ta ban yediğiniz için LoL'de ban yemiyorsunuz. Bu durum tam tersi için de geçerli; yani LoL'de banınız yok muhtemelen, yeni bir hesap açıp deneyip görebilirsiniz sonuçlarını.
hocam çok kritik birşey soracağım lolde ban yediğim zaman yeni hesap ile gelebilir miyim yoksa spoof mu atmam gerek ?

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
hocam oyundan val 5 diye atarsa ve riot clientte hesap kilitli derse spoof atmanız gerekir
reis 2 kere ban yedim 3 parttan ama hala oynayabiliyorum spof atmadım neden dir dediğiniz durumları da yaşamadım kalıcı uzaklaştırıldı hatası aldım hesapta ama yeni hesap ile devam ettim 2-3 gün oldu ama burda şu sorun var şimdi benim arkadaşımın hesabı var ben onunla baya oynadım ban vs yaşamadım ama 2 tane hesap satın aldım aldıklarım banlandı şimdi tekrar teyit ettim hesabı girebiliyorum galiba ben ban yemedim bot ile kasıldığından dolayı yedi

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
reis 2 kere ban yedim 3 parttan ama hala oynayabiliyorum spof atmadım neden dir dediğiniz durumları da yaşamadım kalıcı uzaklaştırıldı hatası aldım hesapta ama yeni hesap ile devam ettim 2-3 gün oldu ama burda şu sorun var şimdi benim arkadaşımın hesabı var ben onunla baya oynadım ban vs yaşamadım ama 2 tane hesap satın aldım aldıklarım banlandı şimdi tekrar teyit ettim hesabı girebiliyorum galiba ben ban yemedim bot ile kasıldığından dolayı yedi
yok delaydasınız hocam sürekli ban yersiniz böyle siz acılabilir kapanabilir ama sürekli ban yer açtığınız/aldığınız hesaplar spoof atmadığınız sürece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...