Üye
Arkadaşlar bende asus tuf dash f15 var ve serialler sadece gupro ve afuEfi ile değişebiliyor bundan 2 ay önce sadece cleaner + bios up/down +serial değişip banımı kolayca kaldırıyordum
fakat son 2 aydır bu yöntem çalışmamaya başladı.Sonra tpm açık olmasıyla alakalı olabileceğini düşünüp kapatmaya çalıştım fakat biosumda tpm ile alakalı hiçbir şey yok.Bunu desteğe yazdım foto istediler
attım 1 aydır cevap yazmıyorlar
Sonra system 32 den tpm silip yaptım aynı olayları yine olmadı guprolu halinide denedim olmadı.Üstüne bios editlemeye çalıştım fakat bios u rom a yazarken bios u tam okumuyor ve bozuk rom dosyası çıkarıyor dolayısıyla editlenip flash edilemiyor. Biraz daha araştırdım ve biri raid 0 yaparak olayı çözdüğünü söyledi fakat bende 1 tane ssd var yani onuda yapamıyorum.Yani kısacası bir işe yaramıyor eğer bunlardan başka sizde çalışan bir çözum varsa yardım ederseniz sevinirim.
fakat son 2 aydır bu yöntem çalışmamaya başladı.Sonra tpm açık olmasıyla alakalı olabileceğini düşünüp kapatmaya çalıştım fakat biosumda tpm ile alakalı hiçbir şey yok.Bunu desteğe yazdım foto istediler
attım 1 aydır cevap yazmıyorlar