Valorant hwid ban kalkmama asus laptop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende asus tuf dash f15 var ve serialler sadece gupro ve afuEfi ile değişebiliyor bundan 2 ay önce sadece cleaner + bios up/down +serial değişip banımı kolayca kaldırıyordum
fakat son 2 aydır bu yöntem çalışmamaya başladı.Sonra tpm açık olmasıyla alakalı olabileceğini düşünüp kapatmaya çalıştım fakat biosumda tpm ile alakalı hiçbir şey yok.Bunu desteğe yazdım foto istediler
attım 1 aydır cevap yazmıyorlar :D Sonra system 32 den tpm silip yaptım aynı olayları yine olmadı guprolu halinide denedim olmadı.Üstüne bios editlemeye çalıştım fakat bios u rom a yazarken bios u tam okumuyor ve bozuk rom dosyası çıkarıyor dolayısıyla editlenip flash edilemiyor. Biraz daha araştırdım ve biri raid 0 yaparak olayı çözdüğünü söyledi fakat bende 1 tane ssd var yani onuda yapamıyorum.Yani kısacası bir işe yaramıyor eğer bunlardan başka sizde çalışan bir çözum varsa yardım ederseniz sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kardeş windows 10 un bazı sürümleri hwid ban yemiyor. Yabancı forumlarda ws bunla ilgili detaylı olarak anlatanlar var. Son çare ingilizcende iyiyse bu yöntemi araştır derim.

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Windows 11 e geçip valorantı kur ama oyuna girme. Sonra silip windows 10 1809 sürümünü yükleyip tekrar oyunu kurup bir dene bende olmuştu bunu yaptıktan sonra kalktı banım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kardeş windows 10 un bazı sürümleri hwid ban yemiyor. Yabancı forumlarda ws bunla ilgili detaylı olarak anlatanlar var. Son çare ingilizcende iyiyse bu yöntemi araştır derim.
Bu yöntemi bende gördüm daha önce bir arkadaşımda böyle bir durum oluştu çocuk hwid yemiyor sadece account gidiyor araştırmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
windows 10 da hwid yok 11 de var tpm kapat

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bios downgrade yapmayı denedin mi ?

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Windows 10 21h2 de sorun olmaz diye düşünüyorum

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows 11 e geçip valorantı kur ama oyuna girme. Sonra silip windows 10 1809 sürümünü yükleyip tekrar oyunu kurup bir dene bende olmuştu bunu yaptıktan sonra kalktı banım.
bende gördüm bu yöntemi denenebilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Konuyu acan arkadasa soyluyorum, bende asus tuf dash f15 kullaniyorum ( FX516PR) yaklasik 2 ay onceye kadar yaptigim tum spooflar tutuyordu. Son 2 ayda yaptigim hic bi sey tutmuyor. Kullandigim spoofer ismini soylemicem forum kurallarina gore ama sanirim tek ben degilmisim sorunu yasayan. Bi cozum bulduysan ozelden yazabilir misin ?

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
VALORANT hangi donanim aygitina atiyor bani bilmiyoruz anakarta atiyorsa hicbir yontemle manuel kaldiramazsin. Windows'un OEM keyi anakarta yapışması gibi dusun. Garanti cozum Spoofer.
Extra info HWID'in CMOS, VBIOS veya normal bildiginiz BIOS ile uzaktan yakindan alakasi bulunmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
VALORANT hangi donanim aygitina atiyor bani bilmiyoruz anakarta atiyorsa hicbir yontemle manuel kaldiramazsin. Windows'un OEM keyi anakarta yapışması gibi dusun. Garanti cozum Spoofer.
benim spooferim var ve bayada is yapiyordu 8 aydir hep calisti arkadasin soyledigi gibi son 2 3 aydir calismiyor

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
onu yapana kadar 3 ay geçer zaten

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
maalesef dostum o yöntemler fixlendi artık tüm sürümlerdede yiyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bazı insanlar parayla yapyor ama windpws surumunu deiştire bilirsin fazla bilgim yok ama bulursan banada haber ver bende yaparım banım var

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hwid yemeyen w10 surumleri var yada spoofer 800 e satiolardi
^:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...