Üye
Bu yöntemi bende gördüm daha önce bir arkadaşımda böyle bir durum oluştu çocuk hwid yemiyor sadece account gidiyor araştırmanı öneririm.Kardeş windows 10 un bazı sürümleri hwid ban yemiyor. Yabancı forumlarda ws bunla ilgili detaylı olarak anlatanlar var. Son çare ingilizcende iyiyse bu yöntemi araştır derim.
windows 10 1809 u driverlarım desteklemiyorWindows 11 e geçip valorantı kur ama oyuna girme. Sonra silip windows 10 1809 sürümünü yükleyip tekrar oyunu kurup bir dene bende olmuştu bunu yaptıktan sonra kalktı banım.
Windows 10 21h2 yi bir dene sorun olmaması gerekiyor.windows 10 1809 u driverlarım desteklemiyor
ben 1709 da açmıştım 1 ay ban yedim böyle mi oluyor ?Windows 10 1709 kullanıyorsanız, Windows'un bu sürümünde hwid almak imkansız olduğundan, hwid yasaklanmayacaksınız.
bende gördüm bu yöntemi denenebilirWindows 11 e geçip valorantı kur ama oyuna girme. Sonra silip windows 10 1809 sürümünü yükleyip tekrar oyunu kurup bir dene bende olmuştu bunu yaptıktan sonra kalktı banım.
benim spooferim var ve bayada is yapiyordu 8 aydir hep calisti arkadasin soyledigi gibi son 2 3 aydir calismiyorVALORANT hangi donanim aygitina atiyor bani bilmiyoruz anakarta atiyorsa hicbir yontemle manuel kaldiramazsin. Windows'un OEM keyi anakarta yapışması gibi dusun. Garanti cozum Spoofer.
onu yapana kadar 3 ay geçer zatenWindows 11 e geçip valorantı kur ama oyuna girme. Sonra silip windows 10 1809 sürümünü yükleyip tekrar oyunu kurup bir dene bende olmuştu bunu yaptıktan sonra kalktı banım.
maalesef dostum o yöntemler fixlendi artık tüm sürümlerdede yiyoruz.Kardeş windows 10 un bazı sürümleri hwid ban yemiyor. Yabancı forumlarda ws bunla ilgili detaylı olarak anlatanlar var. Son çare ingilizcende iyiyse bu yöntemi araştır derim.
Windows 10 21H2 sürümünde sorun yok kendim denemiştim.Windows 10 21h2 yi bir dene sorun olmaması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?