Donator
1709'u yükleyin
araştırdım bir şey bulamadım. bu cidden var mı kaynak atabilir misinizKardeş windows 10 un bazı sürümleri hwid ban yemiyor. Yabancı forumlarda ws bunla ilgili detaylı olarak anlatanlar var. Son çare ingilizcende iyiyse bu yöntemi araştır derim.
Başkan o Artık fixlendi1709'u yükleyin
^:
Afuwin amidewin karışık at üstüne format at bunlardan öncede bios at en son olarakda mad spoofer veya 4u4play ve ardından gupro yaparsan ondan sonra secure boot açarsan banın kalkacaktırArkadaşlar bende asus tuf dash f15 var ve serialler sadece gupro ve afuEfi ile değişebiliyor bundan 2 ay önce sadece cleaner + bios up/down +serial değişip banımı kolayca kaldırıyordum
fakat son 2 aydır bu yöntem çalışmamaya başladı.Sonra tpm açık olmasıyla alakalı olabileceğini düşünüp kapatmaya çalıştım fakat biosumda tpm ile alakalı hiçbir şey yok.Bunu desteğe yazdım foto istediler
attım 1 aydır cevap yazmıyorlarSonra system 32 den tpm silip yaptım aynı olayları yine olmadı guprolu halinide denedim olmadı.Üstüne bios editlemeye çalıştım fakat bios u rom a yazarken bios u tam okumuyor ve bozuk rom dosyası çıkarıyor dolayısıyla editlenip flash edilemiyor. Biraz daha araştırdım ve biri raid 0 yaparak olayı çözdüğünü söyledi fakat bende 1 tane ssd var yani onuda yapamıyorum.Yani kısacası bir işe yaramıyor eğer bunlardan başka sizde çalışan bir çözum varsa yardım ederseniz sevinirim.
biraz zor ya ban kaldırma valorantta özellikleArkadaşlar bende asus tuf dash f15 var ve serialler sadece gupro ve afuEfi ile değişebiliyor bundan 2 ay önce sadece cleaner + bios up/down +serial değişip banımı kolayca kaldırıyordum
fakat son 2 aydır bu yöntem çalışmamaya başladı.Sonra tpm açık olmasıyla alakalı olabileceğini düşünüp kapatmaya çalıştım fakat biosumda tpm ile alakalı hiçbir şey yok.Bunu desteğe yazdım foto istediler
attım 1 aydır cevap yazmıyorlarSonra system 32 den tpm silip yaptım aynı olayları yine olmadı guprolu halinide denedim olmadı.Üstüne bios editlemeye çalıştım fakat bios u rom a yazarken bios u tam okumuyor ve bozuk rom dosyası çıkarıyor dolayısıyla editlenip flash edilemiyor. Biraz daha araştırdım ve biri raid 0 yaparak olayı çözdüğünü söyledi fakat bende 1 tane ssd var yani onuda yapamıyorum.Yani kısacası bir işe yaramıyor eğer bunlardan başka sizde çalışan bir çözum varsa yardım ederseniz sevinirim.
kanka yabancılar bu sorunu detaylı anlatıyordu ama türkçe bulmak çok zor yabancılardan bulucaksın mecburArkadaşlar bende asus tuf dash f15 var ve serialler sadece gupro ve afuEfi ile değişebiliyor bundan 2 ay önce sadece cleaner + bios up/down +serial değişip banımı kolayca kaldırıyordum