Valorant HWID ban nasıl kaldırabilirim? (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar. valorantta bir hesabımda yardımcı aim programı kullanarak ban yedim. yeni hesap açıp tekrar girdim ve 5 6 maç aldım daha sonra oyuna girişlerimde 'van-152 bağlantı hatası' sorunuyla karşılaşmaya başladım. araştırmalar sonucunda vanguard kaldırıp tekrar kurup girmeyi başardım dün. fakat bugün yine aynı sorunla karşılaştım ve artık hiç bir şekilde düzelmiyor sürekli hata veriyor. şu anda oyunu silip yeniden ''farklı bir diske'' kuruyorum. sizce hwıd ban mı yedim? yediysem nasıl kaldırılır lütfen yardım edin delipop seti alacağım fakat ban yemekten korkuyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Maalesef ki Hwid Ban yemişsiniz. Hwid banı kaldırmak için Spooferlar var fakat paralı ve kaldıracağı kesin değil. Hwid banı kaldırmak için Hwid banın hangi parçaya atıldığını öğrenmen gerek. Anakart veya Hard Disk'e atılır ki bunlardan birine atıldıysa değiştirmen gerekecek o parçayı. Genelde Riot ilk Hwid banı 90 gün atıyor diye duymuştum, 90 gün sonra tekrar girmeyi deneyin.

Üye
5 HİZMET YILI
Maalesef ki Hwid Ban yemişsiniz. Hwid banı kaldırmak için Spooferlar var fakat paralı ve kaldıracağı kesin değil. Hwid banı kaldırmak için Hwid banın hangi parçaya atıldığını öğrenmen gerek. Anakart veya Hard Disk'e atılır ki bunlardan birine atıldıysa değiştirmen gerekecek o parçayı. Genelde Riot ilk Hwid banı 90 gün atıyor diye duymuştum, 90 gün sonra tekrar girmeyi deneyin.
Yani Spoofer alsak bile fayda etmez mi? Mecbur parça değişecek öyle mi tam anlayamadım veya 90 gün illa beklicez mi

Ve oyunum SSD yüklüydü silip yeniden yükledim HDD ye fakat şimdi yine hata verdi.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Yani Spoofer alsak bile fayda etmez mi? Mecbur parça değişecek öyle mi tam anlayamadım veya 90 gün illa beklicez mi

Ve oyunum SSD yüklüydü silip yeniden yükledim HDD ye fakat şimdi yine hata verdi.
Anakart'ınıza atılmıştır o halde, Spoofer'ın fayda sağlayıp sağlamayacağı biraz risk. Güvenilir Spoofer bulmak aşırı zor, 90 gün olayı için Riot'a ticket atabilirsiniz.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun. Valorant oyununda ilk kez mi HWID ban yediniz?

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence bir ticket atarak süresini sor. Piyasada bazı ücretli spooferler var onların işe yaradığını duydum. Sİtemizdeki sanırım şu an fix. Birde Valorant HWİD'mi nasıl kaldırdım diye bir konu görmüştüm forumda bi araştırmanı tavsiye ederim.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hwid ban genelde süresiz olur ve süresiz banı kaldırmak neredeyse imkansızdır. Süreli ise desteğe süresi ile ilgili bi yazı yazabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
HWİD Ban yemişsin dostum aynısı bende de olmuştu 6 ay gibi bir sürede ban yemiştim nasıl açtım ilk 1 ay full ticket attım hep olumsuz cevap geldi sonra 2 ay bir şey yapmadım ve aklıma geldi bi ticket atayım diye gene olmadı 3 ay sonra deneyim dedim ticket attım ve hesabınız şu tarihte açılıcak dediler ve açılmıştı bilmiyorum bence denemelisin belki açılabilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Valorant resmi bir şekilde ilk hwid banını 90 günlüğüne ikincisini ise sınırsız olarak uzaklaştırdığını açıkladı. eğer ilk hwid banınız ise sizi 3 ay boyunca başka bir oyuna davet etmek istiyorum. parça değişimi nakit havuzu içinde yüzmüyorsanız veya sisteminizi geliştirmek istemiyorsanız gerekli değil. spoofer oyununa ben bir seferinde kalmıştım, reklam olmasın diye isim vermiyorum, çalışmadı ve para iadesi yapılmadı. iyi bir araştırma yapman lazım.

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
spoofer alman lazım parayla ücretsiz yapan bi site vardı reklam yapmiyim akjhfasfsafsa

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
HWID uzaklaştırmaların tek çözümü spooferlardır yada açmalarını bekleyeceksiniz. Şuan bildiğim valorant spooferları cidden kur bazından çok pahalıya denk geliyor. İlk seferse belli bir süre sonra açılacaktır zaten. İlk banlarda bir süre sonra af yoluna gidiyorlar ticket atarsanızda size bu şekilde cevap vereceklerdir. Beklemek istemiyorsanız bir spoofer kullanmanız gerekmekte fakat her spoofer'ında %100'lük bir başarı oranı bulunmuyor bazıları eski hwid changerlar kullanıyor ve spoofer donanım idsini değişsede otomatikman detected duruma düşüyorsunuz o yüzden kendini kanıtlamış satıcılardan almanızı şiddetle tavsiye ediyorum eğer alacaksanız...

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
spoofer paylaştım onu deneyebılırsın veya MAC adresini değiştir

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yeni bir disk sana oyuna tekrardan erişim hakkı sağlayacaktır fakat öncesinde banlanmış olduğun diski bilgisayardan tamamıyla sökmen gerekiyor. Banlı disk bilgisayarda iken yeni bir diske kurmak dahi işe yaramayacak.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Valorant'ta eğer ilk banınız ise zaten ilk banda sınırsız atmıyorlar diye biliyorum. Boş yere dandik spooferlere fahiş fiyatlar vermenize gerek yok. Birkaç ay bekleyin, banınız zaten açılır. Eğer sınırsız ban yerseniz, o zaman spoofer satın almayı düşünebilirsiniz. İyi forumlar. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...