GF65 Thin 10UE bu knkAnakartin nedir
İşlemci demedim size. Bunu izledikten sonra anakart modelinizi buraya yazın.GF65 Thin 10UE bu knk
Manufacturer Model böyle yapıyor videodaki adamİşlemci demedim size. Bunu izledikten sonra anakart modelinizi buraya yazın.
Anakartınız MSI tıpkı benimki gibi. Bu videodaki işlemleri uygulayın aşağıdaki konuda o videodaki dostanın indirme linki mevcut (Forumdaki konu açan kişi ile video sahibi farklı kişilerdir)Manufacturer Model böyle yapıyor videodaki adam
Micro-Star International Co., Ltd. MS-16W2
kaldıramazsınValoranttan ban yedim bankaldırmasını bilen yazabilirmi
Format ile duzelmiyor, yanlış bilgilendirme yapmayın!Arkadaşım da ban yedi format attı düzeldi. Format kesin bir çözüm değil ama..
Dostum ben onu asuslarda çalışıyor diye okuyup üzülmüştüm bende MSI B450M gaming plus var bende de çalışır mı?Anakartınız MSI tıpkı benimki gibi. Bu videodaki işlemleri uygulayın aşağıdaki konuda o videodaki dostanın indirme linki mevcut (Forumdaki konu açan kişi ile video sahibi farklı kişilerdir)
https://memoryhackers.org/konular/valorant-donanim-ban-acma-method.219984/
Videodaki gibi /su /bs yaptıktan sonra konuda belirtildiği gibi "/SS (sayılarla random atın) /ID (rastgele bir tarih girin)" kısmını kendiniz yapınız şöyle:
AMIDEWIN /ss (random bir sayı gir örn: 12312531545) enter ve tarih olarak AMIDEWIN /ID 11/11/2020 kendin seçebilirsin fark etmez.
Bunları yapmadan önce format atmanız lazım. (Konudaki HDD Cchanger gibi uygulamaları kendiniz bulmalısınız) iyi şanslar!
Dikkatli okuduysan kesin bir şey değil dedim. Arkadaşım format attı ve ban sorunu düzeldi.Format ile duzelmiyor, yanlış bilgilendirme yapmayın!