Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuda herkesin kafasında bir soru işareti var fakat ben kısaca değineyim. Yapabileceğiniz çok az şey var, birincisi 3 ay atılan banı bekleyip yeni bir hesap oluşturup oyunu oynayabilirsiniz. Öte yandan spoofer dediğimiz programları kullanabilirsiniz ki bunların bedava olanlarının çalışma ihtimali Barbara Palvin ile sevgili olmanızdan daha az, paralılarına gelicek olursak paralılar da genellikle dolandırmak için sadece 3 saatliğine çalışıyor daha sonra ban yiyorsunuz. Yapabileceğiniz en mantıklı şey 3 ay beklemek yaptığınızın cezasını çekmek.
Hwid banı kaldıramazsın fakat spoofer gibi programlar kullanarak giriş yapilirsin.Onun dışında aynı sistemden oynuyorsan beklemek dışında bir seçeneğin yok.
Çalışan bir spoofer'a ya da spoofer methoduna ihtiyacınız var, maalesef forumda çalışan spoofer yok. Method olayı da kişiden kişiye göre çalışıp çalışmayabiliyor, bu soruyu sorduğunuza göre spooferınız olmadığını varsayıyorum. Para verip spoofer satın alabilirsiniz (ki önermiyorum), ya da 3 ay bekleyebilirsiniz.
Bir spoofer satın alabilirsin, onlardan çok var. Veya forumdaki manuel çözümlere buradan bakabilirsiniz, anticheat bölümünde veya valorant tartışma bölümünde birçoğu var.