Eğer düzenli olarak hile açıp ban yiyorsan internette bulduğun spooferları cleanerları vs bi klasöre topla hepsini çalıştır belki bir maç bile dayanmaz ama eğlencesine oynatır. Riota ticket atmadan önce internal hile açıp full rage böyle birqz takıldım bazen yarım maç bazen 1 maç sonra ban yiyordum ama eğlendirtiyodu.kral ben normalde 4 ay bekliyorum ama bu 5 inci hwid oldugu ıcın sıkıldım
kanka spoof bios flash falan acayip uğraştırıyor ya artık saldımEğer düzenli olarak hile açıp ban yiyorsan internette bulduğun spooferları cleanerları vs bi klasöre topla hepsini çalıştır belki bir maç bile dayanmaz ama eğlencesine oynatır. Riota ticket atmadan önce internal hile açıp full rage böyle birqz takıldım bazen yarım maç bazen 1 maç sonra ban yiyordum ama eğlendirtiyodu.
Artık saldıysan 5 kere de banı kalkmasını beklediysen 1 kere daha 4 ay bekle en temizi , spoof yaparsan 2 ay sonra bi anda ban yemiyeceğiningarantisi yok. Ayrıca bi tpmi kapa ac yapma gibi bi hatanda yine ban yersinkanka spoof bios flash falan acayip uğraştırıyor ya artık saldım
1 ay sonra yeni pc alma durumum var eğer öyle olursa hile açmayı düşünmüyorum yaArtık saldıysan 5 kere de banı kalkmasını beklediysen 1 kere daha 4 ay bekle en temizi , spoof yaparsan 2 ay sonra bi anda ban yemiyeceğiningarantisi yok. Ayrıca bi tpmi kapa ac yapma gibi bi hatanda yine ban yersin
En temizi o olur bencede açma alırsan1 ay sonra yeni pc alma durumum var eğer öyle olursa hile açmayı düşünmüyorum ya
kanka pixel bot gibi hileler ne kadar dayanıyor?En temizi o olur bencede açma alırsan
Paralı bi pixelbottan sponsorluk alıp 2 hafta fln kullandım, 2 hafta kadar onu kullanıp ban yemedim, ancak o hilenin ne kadar kisi kullandigina bagli. Ayrica kendi deneyimlerimden sunu soyleyebilirim ki triggerbot kullanmaya değmez. Bence direk hilesiz oyna sonra tekrar 4 ay beklemek gerekirkanka pixel bot gibi hileler ne kadar dayanıyor?
do you play bannerlord online5 gun ugrastiktan sonra saldigim konu hicbir skeilde duzelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?