Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kral ben normalde 4 ay bekliyorum ama bu 5 inci hwid oldugu ıcın sıkıldım
Eğer düzenli olarak hile açıp ban yiyorsan internette bulduğun spooferları cleanerları vs bi klasöre topla hepsini çalıştır belki bir maç bile dayanmaz ama eğlencesine oynatır. Riota ticket atmadan önce internal hile açıp full rage böyle birqz takıldım bazen yarım maç bazen 1 maç sonra ban yiyordum ama eğlendirtiyodu.

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eğer düzenli olarak hile açıp ban yiyorsan internette bulduğun spooferları cleanerları vs bi klasöre topla hepsini çalıştır belki bir maç bile dayanmaz ama eğlencesine oynatır. Riota ticket atmadan önce internal hile açıp full rage böyle birqz takıldım bazen yarım maç bazen 1 maç sonra ban yiyordum ama eğlendirtiyodu.
kanka spoof bios flash falan acayip uğraştırıyor ya artık saldım

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka spoof bios flash falan acayip uğraştırıyor ya artık saldım
Artık saldıysan 5 kere de banı kalkmasını beklediysen 1 kere daha 4 ay bekle en temizi , spoof yaparsan 2 ay sonra bi anda ban yemiyeceğiningarantisi yok. Ayrıca bi tpmi kapa ac yapma gibi bi hatanda yine ban yersin

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Artık saldıysan 5 kere de banı kalkmasını beklediysen 1 kere daha 4 ay bekle en temizi , spoof yaparsan 2 ay sonra bi anda ban yemiyeceğiningarantisi yok. Ayrıca bi tpmi kapa ac yapma gibi bi hatanda yine ban yersin
1 ay sonra yeni pc alma durumum var eğer öyle olursa hile açmayı düşünmüyorum ya

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka pixel bot gibi hileler ne kadar dayanıyor?
Paralı bi pixelbottan sponsorluk alıp 2 hafta fln kullandım, 2 hafta kadar onu kullanıp ban yemedim, ancak o hilenin ne kadar kisi kullandigina bagli. Ayrica kendi deneyimlerimden sunu soyleyebilirim ki triggerbot kullanmaya değmez. Bence direk hilesiz oyna sonra tekrar 4 ay beklemek gerekir

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Deneyen var mı böyle bir şeyi anakart değiştirmeden kesin olarak oluyor mu

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Spoofer satin almak zorundasin gibi intarnette belki bedava bularbilirsin ama hepsini denedim hicbiri calismiyor

Üye
2 HİZMET YILI
spoofer en mantıklı çözüm manuel şekilde yapmak çok uğraştırıcı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Donanımı değiştirmeden ban kalkmaz. Riot bu konuda çok sıkı.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
format atıcaksın ekran kartı banı yemişsin sanırsam ıp banıyla aynı mantık