Uzman Üye
O zaman sıkıntı neyse ben ban yemedim yiyenler için araştırıyordum zaten.Vanguard açılsa bile HWID dediğimiz şey her ne kadar spoofer kullanarak taklit edilebilse de ban attıkları HWID arabalardaki şase numarası gibi. Vanguard'a gerek olmayan bir oyunda ben denedim bahsettiğin yöntemi ( Gamez Black Desert ) ve giriş yapamadım çünkü virtual box yazılımını kurduğun HW da aynı düşününce
Bu alıntı yaptığın mesaj silindi sebebi: gereksiz yorum olmasıymış da, benim bilmediğim aşikar bir durum var galibaO zaman sıkıntı neyse ben ban yemedim yiyenler için araştırıyordum zaten.
Ah be bir an gelir ya ilk sen düşündün sanarsın malesef benden önce beyin fırtınası yaşamışlar ki işe yaramamış bu riot yüzünden hwid ban olayı çoğalırsa çok sıkıntı ki rez alın çoğalacak.Yabancı forumlarda da düşünüldü bu. İşe yaramıyor dostum.
Nedenini anlamadım bende spam gibi durmuyor baya da uzun uzun uğraşılmış ama vardır bir bildikleri silmişlerdir herhalde.Bu alıntı yaptığın mesaj silindi sebebi: gereksiz yorum olmasıymış da, benim bilmediğim aşikar bir durum var galiba
Nasıl oluyor o?Valorant hwid banını kalıcı olarak kaldırıyorum
Nasıl yani ne alaka anlamadım virutalda vanguard açılmıyor mu?vanguard sanalda çalışmıyor
Nasıl?Valorant hwid banını kalıcı olarak kaldırıyorum
evet kanka açılmıyorNasıl yani ne alaka anlamadım virutalda vanguard açılmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?