Valorant Hwid ban / VirutalBox

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Direk konuya geçiyorum bildiğiniz gibi valorant da hile açtığımız zaman Hwid ban yiyoruz buda ne demek o bilgisayardan bir daha indirsen bile yeni hesap kursan bile format atsan bile yeni hesap kurduğunda bile giriş yaptığında direk ban yiyorsunuz yeniden. Şimdi bir beyin fırtınası ile aklıma bir fikir geldi VirutalBox ile bilgisayarımıza bir sanal cihaz kura bilmekteyiz bu sanal bilgisayara valorant indire bilirmiyiz yada indirirsek yeniden kurduğumuz hesaplar direk ban yermi aklımda bunlar var şu sıralar çok zamanım olmadığı için deneyemedim. Valoranta hwid ban yemiş birisi bu yolu deneyip çalıştı ise* MemoryHackers'da bu bilgiyi üyelerle paylaşa bilir işe yarayacağından emin olmadığım için kesin konuşamam ama bir şekilde olabilir diye düşündüğüm için bu konuyu açma gereği duydum. Siz ne dersiniz sizce işe yarar mı? bu konu hakkında bilgisi olan yada deneyen varsa yazabilir mi?

Üye
5 HİZMET YILI
Vanguard açılsa bile HWID dediğimiz şey her ne kadar spoofer kullanarak taklit edilebilse de ban attıkları HWID arabalardaki şase numarası gibi. Vanguard'a gerek olmayan bir oyunda ben denedim bahsettiğin yöntemi ( Gamez Black Desert ) ve giriş yapamadım çünkü virtual box yazılımını kurduğun HW da aynı düşününce

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
valoyda hiç kullanasım gelmiyo hile o yüzden sıkıntı yok

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vanguard açılsa bile HWID dediğimiz şey her ne kadar spoofer kullanarak taklit edilebilse de ban attıkları HWID arabalardaki şase numarası gibi. Vanguard'a gerek olmayan bir oyunda ben denedim bahsettiğin yöntemi ( Gamez Black Desert ) ve giriş yapamadım çünkü virtual box yazılımını kurduğun HW da aynı düşününce
O zaman sıkıntı neyse ben ban yemedim yiyenler için araştırıyordum zaten.

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yabancı forumlarda da düşünüldü bu. İşe yaramıyor dostum.

Üye
5 HİZMET YILI
ban yermi aklımda bunlar var şu sıralar çok zamanım

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yabancı forumlarda da düşünüldü bu. İşe yaramıyor dostum.
Ah be bir an gelir ya ilk sen düşündün sanarsın malesef benden önce beyin fırtınası yaşamışlar ki işe yaramamış bu riot yüzünden hwid ban olayı çoğalırsa çok sıkıntı ki rez alın çoğalacak.
Post automatically merged:

Bu alıntı yaptığın mesaj silindi sebebi: gereksiz yorum olmasıymış da, benim bilmediğim aşikar bir durum var galiba
Nedenini anlamadım bende spam gibi durmuyor baya da uzun uzun uğraşılmış ama vardır bir bildikleri silmişlerdir herhalde.

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valorant hwid banını kalıcı olarak kaldırıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
valoyda hiç kullanasım gelmiyo hile o yüzden sıkıntı yok

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
virtualbox wont bypass hwid vanguard wont let play valorant on virtual amchne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...