eminmisin usta bak denicem ona göre tekrar banlanmadıysa bana söylermisin apex de denicem çünkü valla direk geçerim win11 eÜstteki arkadaşın da dediği gibi herkeste geçerli değil bazı anakartların hatta o anakartların da yalnızca bazı bios sürümlerinin seri numaralarının okunmasıyla alakalı bir durum sanırım bende de Windows 11'e geçince tuhaf bir şekilde banımın açılması gibi bir durum yaşandıÜstelik diğer tüm Windows versiyonlarında seri numaralarımı değiştirebiliyorken Windows 11'de değiştiremiyordum buna rağmen Valorant'ı sorunsuz oynayabiliyorum yani anlayacağız anakart - işletim sistemi - vanguard üçlüsünün arasındaki iletişimin bozulması sebebiyle bazı oyuncuların banı anlamsız bir şekilde kalkabiliyor
![]()
Apex için aynı durum söz konusu olmayabilir dostum çok farklı anti-cheat yazılımları kullanıyorlar EAC için ayriyeten diskdrive değiştirmek gerekiyor.eminmisin usta bak denicem ona göre tekrar banlanmadıysa bana söylermisin apex de denicem çünkü valla direk geçerim win11 e![]()
bağzıları da diyor komple pc yi değiştirmen gerekli diyor bi oyun içinde değmez bu yani ben yine bir deneyim teşekkür ederim yine deApex için aynı durum söz konusu olmayabilir dostum çok farklı anti-cheat yazılımları kullanıyorlar EAC için ayriyeten diskdrive değiştirmek gerekiyor.
Spoofer Kullanbu apex legends de var mı acaba hwıd youtubeden çok buldum denedim ama yine sürekli banlandı