Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant HWID ban yersem diğer hesaplar etkilenir mi?
valorantta hile açıp ban yersem daha önce girdiğim hesaplar ban yermi veya bunu önlemek için hile açmadan önce format atıp sadece yan hesaba girsem sorun olurmu
hocam ben gecen sene hwid yedim hile actıgım hesap ban yedi sonra ben aptallık yapıp main çara geçtim 10 15 tane knife birsürü vandal vs. vardı oda ban yedi ama girmedigim hesaplar ban yemedi
hocam maalesefki başka hesaba her girişinde otomatik olarak o hesap yasaklanır eğer uygun fiyata spoofer satın almak istersen burdayım discord bykusv2_ formum
zamanında HWID banı yedim HWID ban nereden yenildiyse eğer valorant yetkilileri ile görüşüp HWID banını kaldırtmazsan girdigin gireceğin bütün hesaplar banlanır
ben yaşadım bunu benim yaklaşık 4-5 tane valorant hesabım vardı birinde ban yemiştim sadece hesaba özel ban yediğimi düşünüp diğerlerinede girdim hepsi ban yedi çok pişmanım en az 10 bin tl kayıp yaşadım
kanka once pc yi bir fomatla sonra yeni hesap aç onla gir eyer formatlamasan daha once girdiğin butun hesaplar gg formatladıktan sonra indir valoyu yeni çar aç hileden sıkılıncada gine formatla en azından hesaplar ban yemez