Süper Üye
bildiğim kadarıyla buradakiler valorantı açmıyorparalı olanlar var kral işini görür burda da var ama işini görürmü bilemem
nasıl? çünkü ben defalarca yazdım umursamadılarben destek ile görüşerek kaldırttım
peki güvenilir var mı acaba çünkü çoğu fahiş fiyat dolandırılmak istemem.Selamlar, evet eğer hwid ban yerseniz spoofer yardımı ile kaldırabilirsiniz. Lakin forum'da valorant banını kaldıracak bir spoofer malesef bulunmamaktadır. Ayrıca ban süreleri artarak hiçbir zaman yükselmiyor her seferinde 3 ay ban yiyorsunuz diyorlar ama yanlış 4 ay olarak ban yiyorsunuz ister 100 kere ban yiyin isterseniz 1000 kere bu ban 4 ay sonunda her zaman açılıyor.
mesela?Farklı methodları da var sadece spoofer kullanmana gerek yok dostum
ben denemedim kral burdakinibildiğim kadarıyla buradakiler valorantı açmıyor
Mesela kendin tek tek parçaların idlerini değiştirebilirsin sonrasında bios yükseltme veya düşürme gerekiyor ya da gidip woofer denilen ücretli spooferlardan da kullanabilirsinmesela?
güvenilir bildiğin var mı dostumMesela kendin tek tek parçaların idlerini değiştirebilirsin sonrasında bios yükseltme veya düşürme gerekiyor ya da gidip woofer denilen ücretli spooferlardan da kullanabilirsin
ben kendim tek tek değiştirilmesi taraftarıyım daha garanti olduğuna inanıyorum bu arada haberin olsun anakartından anakartına bu yöntemler değişiyor araştırma yapman lazımgüvenilir bildiğin var mı dostum
spooferlar garanti dışı bırakıyor değil mi ürünü?ben kendim tek tek değiştirilmesi taraftarıyım daha garanti olduğuna inanıyorum bu arada haberin olsun anakartından anakartına bu yöntemler değişiyor araştırma yapman lazım
haliyle kullanmadan önce ürünlerinin seri id lerini bi yere not al gerektiği durumda orjinal seri idlerini değiştirirsinspooferlar garanti dışı bırakıyor değil mi ürünü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?