Üye
dc verirsen yardımcı olurumDostlar önceden de hwid yemiştim bildiğim kadarıyla 2.de 6 ay veya 1 yıl sürüyor. Soracağım şey bazı spooferlar valorant için çalışıyor mu hala çünkü risk almalı mıyım emin değilim. Forumda bunları konuşmak yasak mı bilmiyorum ceza vermeden bilgilendirirseniz sevinirim.
spooferlar seri id yi istediğimiz mi yapmamızı sağlıyor da.haliyle kullanmadan önce ürünlerinin seri id lerini bi yere not al gerektiği durumda orjinal seri idlerini değiştirirsin
Sept#5003dc verirsen yardımcı olurum
dostum spooferlar senin donanımının idsini rastgele değiştirir eğer sen orjinal id leri bir yere not alırsan daha sonra başka programlarla tek tek eski haline getirebilirsinspooferlar seri id yi istediğimiz mi yapmamızı sağlıyor da.
Post automatically merged:
Sept#5003
Sen hiç spoof attın mı attıysan dc den ekleyebilir misindostum spooferlar senin donanımının idsini rastgele değiştirir eğer sen orjinal id leri bir yere not alırsan daha sonra başka programlarla tek tek eski haline getirebilirsin
Permanın tek farkı süresiz olması her ban kalkabilir çalışan yöntemle.perma yersen kaldıramazsın diye biliyorum
sağlam spoof biliyor musuneğer spoof sağlamsa önce format at sonra bios sürümünü bi alt sürüme düşür spoofer kulan kalkar kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?