valorant hwid ban yiyen arkadaşları içeri alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sevgili üyeler bilidğimz gibi çoğumuz hwid ban yedik kimisi hile den kimsi bugdan vs. ve forum yöneticlerine keyloggerlara buradan şöyle bir mesaj vermek isterim
reisler valorantta hwid changer yapabileceğimiz banımızı donanımdan kaldırabileceğimiz bir program bir yazılım yapın da şahlanalım be bakıyorum ve 10 mesajdan 3 ü valroant hwid ban yedim falan olmuş eğer böyle birşey mümkünse lütfen yapmanızı rica ederiz
(arkadaşlar +layın da belki görürler işe yarar)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sevgili üyeler bilidğimz gibi çoğumuz hwid ban yedik kimisi hile den kimsi bugdan vs. ve forum yöneticlerine keyloggerlara buradan şöyle bir mesaj vermek isterim
reisler valorantta hwid changer yapabileceğimiz banımızı donanımdan kaldırabileceğimiz bir program bir yazılım yapın da şahlanalım be bakıyorum ve 10 mesajdan 3 ü valroant hwid ban yedim falan olmuş eğer böyle birşey mümkünse lütfen yapmanızı rica ederiz
İnternetten araştırabilirsin illaki free hwid spoofer vardır banı kaldırmak için

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Anti-os Deneyebilir misiniz bi ban yiyenler ben bazı oyunlarda kullanmıştım ve olumlu sonuç almıştım.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hwid değiştirici programlar vardı zamanında knighttan ban yemiştim işe yaramıştı

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
elimde hwid spoofer var fakat bir arkadaşa attım işe yaramadı dedi
o yüzden kolay kolay hwid ile çözülecek gibi durmuyor ama ileride ne olur bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bu zamanda böyle birşey yok olursa ne ala

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
i don't know why but i see some users have been ban by cheat or meybe by bug i'm really afraid to play the game

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
HWID banı kalktı format atın ban sorunu ortadan kalkacaktır.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeş oyunun güvenlik sistemi çok güçlü beli etmemeni,z gerek
Post automatically merged:

arkadaşalr çok belli etmeden oynarsanız ban yemessiniz
oyunun çok güçlü radarı oldu için anında ban çakar

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hwid +formatla bence anca çözülür zor ben boşuna demiyorum kapalı betaya katılmayın oyun çıkalı bi 1 yıl olsun anca oturur anti cheat

Üye
8 HİZMET YILI
hwid +formatla bence anca çözülür zor ben boşuna demiyorum kapalı betaya katılmayın oyun çıkalı bi 1 yıl olsun anca oturur anti cheat
İstediğinizi yapın cihaz banı yedik arkadaşlar riota ticket attım açılmayacağını belirttiler bunun içinde bir planları olmayacakmış yani valorant bitti bizim için inisiyatif gösterirlerse belki :d

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bunu kim söyledi sana ? Ben 02.04.2020'de format attım oyunun çıktığı gün valorantı indirdim ban yedim
Arkadaşlar güncelleme yapıyorum 2 gündür her yöntemi deneyip giremediğim oyuna bügün gelen güncelleme sonrası bilgisayara format attım ve şuan bir maçı tamamladım oyundayım beyler :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Maalesef bu hizmete ücretsiz ulaşmanız çok zor ben bayağı araştırdım ve ücretsizini kesinlikle bulamadım çoğunluğu keyloggerdı ve işe yaramazdı... Sonuç olarak sınırsız kullanıma 50 pound bayıldmak zorunda kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...