valorant hwid ban yiyen arkadaşları içeri alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
nerede beleş oyun nerede hilesi hemen oyunu çöp etmekte üzerinize yok bir ücretsiz oyunuda hilesiz oynayın hocam riot games valveye felan benzemez hile yapıcanda cs go gibi senin hileyle at koşturmana izin vermez yani kısaca bir oyunda hile yapmadan 2 defa düşünün umarım banlar açılır ama bir daha umarım yapmazsınız

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
formattan sonra 1 gün oynayabildim şuan ban atıyor

Üye
6 HİZMET YILI
Formatın işe yaraması olanaksız gibi görünüyor. HWID yasaklamalarda ekran kartı gibi sistemin en kıymetli parçalarının seri numaraları engellendiği için elimizdeki tek çare ya çalışan bir Spoofer ya da Riot'un insafa gelmesi :)

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyuna girebiliyorum maçta ban atıyor

EĞLENMEK
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ban kaldırma var dediler hadi deniyelim h.o şimdiden

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
arkadaşlar atmadan önce ıp değiştirdim ve ramlerin yerini dğeiştirdim formattan sonra tekrar ıp dğeiştirip yeni mailde hesap açtım ,olmadı farklı bir harddisk taktım ve tekrar denedim yine olmadı yani format ve yeni hdd çözüm değil bilginize

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar atmadan önce ıp değiştirdim ve ramlerin yerini dğeiştirdim formattan sonra tekrar ıp dğeiştirip yeni mailde hesap açtım ,olmadı farklı bir harddisk taktım ve tekrar denedim yine olmadı yani format ve yeni hdd çözüm değil bilginize

Ekran kartı ve SSD'nin seri numaraları yasaklanıyor çok büyük ihtimal.

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
HWID ban yedim bende. Netteki free hwidlerin en ince ayrıntısına kadar baktım hiçbiri işe yaramıyor. Ücretliler yarıyor olabilir denemedim.

1- Format atmak işe yaramıyor, yaramaz boşuna uğraşmayın.
2- İnternetteki free spooferleri indirio pcnize virüs bulaştırmayın boşuna, işe yaramıyor.
3- Bunu burdaki işin ehli olan adminler cooderler çözer sadece. Beklememiz lazım illa sesimizi duyarlar.
4- Hesap açınca şanslıysan 2-3 oyun oynayabiliyorsun sonrası lol gibi %100 ban yiyorsun.
5- Beklemekten başka çaremiz yok..

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ban iyen varmı cıdden arkdasalar ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hwıd banı yemedım daha ama resetlemeyi bilşyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Değerli Üye arkadaşlarım. Yaptıgım araştırmalara Göre %80 İhtimalle monitör klavye ve mause gibi donanımlara ban atılıyor. İnternette yabancı uyruklu bi yayıncı ban yedıgı bilgisayarından Çıkardıgı mause ve klavyeyı yeni bir bilgisayarda denemek için takıyor ve o bilgisayarda Cihaz ban yiyor. Ya 5-6 parçaya birden ban atıyorlar yada Oyun daha tam açılmadıgı için sadece monitör klavye ve mause 3lüsüne birden ban atıyorlar.

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ben De Ban Yedim Yaa O kadar Çok Şey Denedimki Hiç birşey İşe Yaramadı Vanguard Sağlammış Cidden Denemediğim Yöntem Kalmadı Tek Çare Ana kart Ve ssd nin değişmesi

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende hwid ban yedim 2 haziranda açılacak dediler ancak açmadılar bakalım yakında bi af gelecektir

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Değerli Üye arkadaşlarım. Yaptıgım araştırmalara Göre %80 İhtimalle monitör klavye ve mause gibi donanımlara ban atılıyor. İnternette yabancı uyruklu bi yayıncı ban yedıgı bilgisayarından Çıkardıgı mause ve klavyeyı yeni bir bilgisayarda denemek için takıyor ve o bilgisayarda Cihaz ban yiyor. Ya 5-6 parçaya birden ban atıyorlar yada Oyun daha tam açılmadıgı için sadece monitör klavye ve mause 3lüsüne birden ban atıyorlar.
Benim kulaklığıma atmışlar usb 7.1 kulaklıksız 3 maç attım kulaklığı takınca maçın ortasında ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...